Supermaaan! ~

I laaav dem!

En julklapp som kom lite senare än väntat. De är sååå sköna att ha på sig! Värmer öronen på köpet haha.
Och idag är det nyårsafton, som ska spenderas med några vänner till familjen. Vi ska spela scifi spel till tolv då vi ska titta på raketer. (Min lilla kamera följer med ut såklart, vilken kamera vill missa något sådant här menar jag?)

Min gröna ipod!

Titta vad jag fick nyss av mamma! Världens sötaste gröna ipod. ~
Min mobil var urladdad och mina hörlurar har kommit idag (förmodligen) och mamma sa att hon hade små apple ipods sedan vi var i thailand (där de typ kostar 50 kronor styck). Så jag gick och hämtade en och då sa mamma att jag kunde få den! O_O Jag dog lite av lycka och har nu fört över en massa låtar till den.
Nackdelarna som jag upptäckte då var att hela ipoden var på thailänska och ljudet inte är det bästa. Äh! Jag är jätte glad ändå och den här kommer användas en massa! Visste inte riktigt var jag skulle lägga inlägget.. så jag la den på shopping kategorin.. haha.
Nu ska jag ladda över de sista låtarna iåfrn skivan magical mystery tour av beatles och sen så ska jag hämta hörlurarna på något centrum.. långt borta.. eller inte så långt borta kanske.. hm.

It's a cat, meow

Otvättat hår, och smått fula bilder. Kan inte bli bättre.

BAIBAI nu drar jag till äventyrsbadet, handlar china mat och äter pannkakor.

Regnbågspenna

Fotade den imorse, därav den fina bakgrunden ~



Jag fick denna fina penna ifrån Glow igår. Den är ifrån maldiverna, visst är den söt? :D
Haha, tänkte berätta anledningarna till varför jag inte hann uppdatera igår:
Jag och Anna var hemma hos Glow som nyss kom hem ifrån sin semester (haha låter vuxet), och vi tittade på bilder, spelade ett fisk spel och sökte på saker som fisk och torsk på spotify vi DOG av skratt. Seriöst, rekommenderas. Sen åt vi billys, spelade ett till frågespel med knappar (vi kunde knappt hälften, duktiga). Sen hade vi vilostund, jag var HELT utmattad och låg i soffan länge och segade. JAO, vi åt kolakakor också! AS GODA, NOMNOMNOMNOM.
Jag kom hem och åt mat, tittade på snövit och somnade i början av filmen och vaknade av att alla gick och la sig.
Idag ska vi allihopa bada på ett äventyrsbad, ska bli kuligt!

Sherlock Holmes ♥

Jag, Anna och Nåmi åkte till kista idag för att se på Sherlock Holmes 2 The game of shadows.
RIKTIGT episkt film. Robert Downey jr är så äckligt snygg feghpiegmpeig. ♥
Och soundtracket är underbart, ber er att klicka där uppe för att lyssna, örongodis, mumma.
Ja, och handlingen, actionscenerna i slowmotion, hans extremt awesome hjärna och att allt liksom har en mening. Alla små saker. ALLT.
Ska egentligen inte säga något mer om filmen för den är så pass ny så jag kan bara säga såhär:
GÅ OCH SE DEN. NU.
Även fast någon av er kanske inte har sett ettan så tror jag att man hänger med ganska bra iallafall. För den tvåan är faktiskt mycket bättre.
Jaa.. jag har nog fått allt sagt nu! Hejdå sålänge.

Anna

Länkbyte med världens sötaste chey, Anna även kallad Sam.~
Hon bloggar om en massa saker, bla sin pownie heeeest.
Gå in på Annas blogg här och följ den, väldigt värt tycker jag.
Det lilla modellbarnet (slash perfektionen) på bilden, som jag fotade när vi var på höstpromenad i oktober, tror jag?

Julafton 2011

..var en fin julafton med god mat och mycket awesome presenter. Jag fick;
En bazinga t-shirt, Galaxy leggins, Pennor & block, portfolio, Guiness rekord bok, ficklampa, memory, Jesus Christ superstar biljetter, Sims 2, beatles poster (AS stor, verkligen, jag vet inte var jag ska sätta den.. haha.), Jakob Hellman.. och stora havet, hjärta-halsband, panda kalender, superman hörlurar, Bio kort med 200 kr laddat på, 250 kronor och godis. Ja väldigt mycket alltså.. haha. *_* Nu kommer en stor bildbomb, yayz!
Litet glatt bortskämt barn, lolz.
Vad fick ni i julklapp?

GOD JUL

HAHA jag orkar inte, de är alldeles för söta ;_;

God jul allihopa, nu sitter jag säkert och kollar på kalle anka och myser. Det här är ett tidsinställt inlägg, för jag vet inte om jag kommer uppdatera den 24:de! Men god jul, hoppas ni har haft det underbart trevligt ~

Winterbells pro!

Som ni ser, Ditte äger på winterbells! ;D (eller inte :c)
Och precis som varenda år så finns det ju det roliga ordet
"Christmas what-to-do list"
+ Mysa och klämma sönder julklapparna (ja, jag är ett litet barn och sitter och stirrar på dem hela kvällen...)

Men... det känns inte riktigt som om det är julafton imorgon. Det känns mer som om alla i hela sverige tagit fel dag eller något! ;_;

Äntligen JULLOV ~

Idag så har jag verkligen "gjort något" första dagen på jullovet! Först vaknade jag klockan åtta, satt på tåget klockan kvart över nio och var i skolan, på avslutning med sång och pepparkakor ifrån tio till kvart i tolv. Very nice, yes!
Sen åkte jag, mormor, mamma, min lillasyster och Nåmi till en japansk restaurang som verkligen hade UNDERBAR mat. (jag har ätit där en gång tidigare...) fast nu åt vi först två stycken onigris, sen drack jag cola light, grönt tea och en lunch-box med japanska chicken nuggets. Jätte goooott, verkligen! Rekommenderas.
Sen åkte vi till kungsan, då vi åkte skriskor. (VAR.HAR.MINA.SKILLS.FÖRSVUNNIT!?) Gosh! det gick skit dåligt, hackade runt på lånade hockeyrör och såg ut som en idiot. Fast det var kul! Della, Alice, Melissa och Carro var också där. Det var länge sedan jag såg dem [: ~ Och, och, och sen så åkte vi och såg på något skumt palats som var ganska ... dyrbart. Efter några timmar så gick vi till NK istället och såg på deras julskyltning. (ett måste varenda år, yup.) Det var helt okej i år, saknade lite fantasi och roligheter. Tomten såg ut som ... ja... stel gubbe. Men gillade dräkterna han valde emellan och när han såg ut som en bläckfisk! Awesome.

(1 och en halv, knappt)

Diamond and Pearl adventure

Avskavt nagellack, javisst!
Jag fick boken Pokémon - Diamond and Pearl adventure (1 & 2) av farmor förra julen.
Det är faktiskt en väldigt fin manga. Visst är det synd att det inte är Ash, utan en look-a-like som kallas Hareta. (Nej, ingen av de på bilden)
Men annars liksom, mumma. >:] ~
---------------
Idag har jag inte gjort NÅGONTING. Eller jo, jag har varit närvarande i skolan. För jobbat har jag inte gjort.
So:n, frågesport "lek", slöjden behövde vi inte göra något eftersom vi var klara så vi gick tidigt osv, svenskan behövde man inte ens vara på (!!) så Yu, jag och Anna satt och körde skit gubbe till håltimmen var över. Kom två två gånger och trea en gång.. vad jag minns :[ Vi åt på mcdonalds också, jag tog en happy meal men glömde be om sötsur sås, förstörde hela min dag, OKEJ. Haha nä, Yu delade med sig av sin sötsura (som innehåller aprikoskräm eller något, MUMMAA.... </3) men den är fortfarande god, ok.
Sen kom en författare och höll ett föredrag, helt ok. LÅNGTRÅKIGT, oftast.
Note till mig själv: Ta med dig glasögonen imorgon, KVINNA! D8<

Nu ska jag sätta mig och rita lite karaktärer ifrån serien, för jag är jätte uttråkad. Fast, jag är jätte mycket julklappar att göra, två stycken, heheheh. Känner att detta blev ett långt inlägg, men jag bloggar inte mer idag för sen ska jag på kvällsfika hos mammas kompis och köra plump med mojmoj c:
(Imorgon så börjar vi klockan tio = jag får vakna klockan åtta = jag är utvilad = jag är lycklig + att det inte är några lektioner mer, eftersom vi bara ska se film då och ha avslutning på torsdag, Jippie! n_n)

Over and out!

Busigt värre.... :]



haha, ja, jag är väldigt seriös just nu ... sitter i ett avskilt rum ifrån släkt festen och har snott min kära mors dator... macbook... kunde ju inte låta bli..... 8)))))))

Och mhm, jag är socialt awkward. Någon säger hej, och så svarar jag tyst och sen är diskutionen över. Punkt slut.

Lyssnar på julmusik och slår in klappar ~

Ja, för jag är sjuk idag och som nisse har en massa att stå i!
Min mormor kommer snart för vi ska fira min lilla systers födelsedag som är idag.
Grattis, grattis! Av mig fick hon ds tillbehör med dalmatiner på för hon har tappat bort det mesta till hennes ds! c:
Nu ska jag återgå till mitt jobb, how how how.

Världens mest forever alone video...

... finns numera på min blogg :D
Haha, ja, låten är finaste ever. Passar visst till OK :C
Nu ska jag ner och gömma råttor (Råbert, Råsi, Råbie, Rånny och Råmeo) för min lilla systers kalas. Och ja, det är mjukis råttor. Men de är också äkta, jag lovar!

Kan du skynda, jag väntar ju faktiskt ~

Ja, har jag någonsin lagt upp något jag har ritat här?
Det var ganska länge sedan jag ritade något jag blev klar med på datorn, så här har ni!
Cupie, min fursona, som fyller ett år den 21 december.

Det här inlägget sätts in i min nya kategori "Dittes teckningar".

Snö, du har varit saknad.


Ja, jag vaknade imorse av att det regnade, jag blev lite besviken tills någon timme senare, då min lillasyster glatt hoppar in i rummet och skriker att det snöar. Jag tittar ut.. och hon har rätt! Stora fina snöflingor åker ner ifrån himmeln och den här dagen är räddad!
Så idag, ska jag sitta och vara en tomtenisse i mitt mörka rum, och sedan lyssna på julmusik. Det är ändå en vecka kvar till julafton. 8)

The Arks sista spelning på peace and love...

... SIGNERAD kommer ut på cd i februari, jag har förhandsbokat (redan första dagen i panik) och väntar nu framför min gula brevlåda på att den ska komma *_* Även fast jag vet att den inte kommer förän nästa år.
MEN SIGNERAD. De kommer ha rört min cd, och ristat in sina namn med en penna till mig, ooooooh my god.
Det där gjorde min tråkiga torsdag till något awesome. Min start på dagen började inte bra, Nåmi väckte mig vid
"den vanliga tiden" och sa att det var dags att vakna, jag var jätte pigg och studsade upp men märkte ganska snart att klockan inte alls var halv sju som vi trodde, utan FEM. Jag åt och gick och la mig igen och vaknade vid halv sju istället. Mycket skönt.
Kom hem och råkade klicka på en popup mitt när jag såg i julkalendern, när det var ett sådant där jobbigt moment då allt var tyst. OCH PLÖTSLIGT så börjar något skrika och jag tror att det har något med julkalendern att göra tills jag märker att det är en popup, så får jag damp och stänger ner och springer ut ur rummet, modig tjej, verkligen. :((

Mina ben är förlamade

Gahahah jag har inget liv. Fattar inte varför jag använder gifyo, när jag kan filma och sätta in i photoshop och slippa den fula texten i hörnet :((( Får ta och göra det i framtiden, det blir lite snyggare hah.
Det här har varit en mysig dag, fast jag har varit så SEG. Jag har sovit hela tiden och inte fattat ett smack. Och jag har sagt va? över tio gånger idag.. måste varit så irriterande! Efter skolan så åkte jag, Nåmi och E till kina li och där köpte jag pocky deluxe, som jag kallade det. (Pocky med nötter och chokladsmak :3) känner att det var onödigt och väldigt.. mycket ;_; ångrar mig.
Nu ska jag snart öva på matteprovet, kommer säkert inte göra det för jag skrev det nu, och vara inne på facebook. Kommer somna närsomhelst också. Godnatt.

OMG, CATS IN SPACE!

www.omgcatsinspace.tumblr.com
En av de bästa tumblrs (haha hur säger man egentligen?) som finns, ok *_*
Så stylish!
Nu ska jag testa min nya inpackning och se om den funkar, intresse klubben antecknar vilt!

Hi, i have no life.

Yo!
Yeah, i like my bang.
Gifyo äger yo! ;D

Öh, nu ska jag ner och vara social med min familj (= vi ska spela kort, dricka glögg och äta pepparkakor och lussekatter)!
GLA TREDJE ADVENT PÅ ER!

Paul McCartney konserten

Jag tog femtio bilder typ, men de här blev de bästa.
Men srsly, underbaraste kvällen/natten på jätte länge.
Han sjöng hans låtar han skrev till Beatles, men mest hans egna, åh det var så fint.
Sen försökte han prata svenska, och det lät jätte gulligt; "Det är foårsta gången jag spelaaar dennaaa låååt i sverigeh" <3<3
Min kamera dog mitt i, och det ser ut som om jag står långt bak men jag såg honom perfekt, bandet perfekt och skärmarna perfekt ;_;
Han sjöng hans låtar han skrev till Beatles, men mest hans egna, åh det var så fint.
Sen försökte han prata svenska, och det lät jätte gulligt; "Det är foårsta gången jag spelaaar dennaaa låååt i sverigeh" <3<3
Min kamera dog mitt i, och det ser ut som om jag står långt bak men jag såg honom perfekt, bandet perfekt och skärmarna perfekt ;_;
Jag har så mycket att berätta, och inlägget är redan långt med en bildbomb. Så jag får väl bara säga att jag hade det bäst!

Dying is your latest fashion

Haha usch, känner hur emo detta inlägget blev just nu. Skyller på att mitt hår failade imorse ;_; Det var as fint, nästan som afro, och sen gick jag ut och det blev HELT PLATT. Bara luggen blev vågig, så jag fick gå runt med värsta äckliga frisyren hela dagen huhuhu.
Dessutom var det en massa vitt när jag gick ut imorse, allt var fullt med snö. När jag kom hem var det ljummet, och regnade skit mycket, snön var bara slask och euh.
Men fortfarande, äntligen är det fredag, imorgon ska jag se världens finaste legend, Paul. DÖR av längtan. *_*
Nu ska jag gå ner och se på idol-finalen, hejar på Amanda, hon är bäst, punkt slut!

Jag är hungrig

Och nej, de här bilderna får mig inte att bli mätt direkt. Det var en plåga att leta igenom hela dietkiller för att hitta två fina, suktande bilder ;_;'

Mamma kommer snart hem med mango och annat gott. Så senare ska jag äta en massa gooott. *_*
Idag har det varit den jobbigaste dagen i hela den här veckan (torsdagar har alltid varit den värsta dagen, heh.) så det är jätte skönt att ha den gjord.

Aj mina fötter...

Jag har gått hela eftermiddagen med Anna dårå. Eftersom vi har gjort hemlisar kan jag inte säga allt jag köpte. Men en mössa (med leopardfläckar och öron) och halv-vantar ifrån h&m kom iaf ner i shoppingpåsen, heh.. Bild kommer när jag får tag på någon bra!
Och vi har ätit som elefanter idag också, en äppelpaj (eftersom det tog 10 min att få den klar så fick vi en cheeseburgare som jag gav till Anna), en knäck-munk, cola och pommes, mummaaaa~
Och imorgon är det torsdag, sen fredag och sedan HEEEELG. Älskar helg, jag ska sova hur länge som helst då.
Ska lägga mig nu, för jag måste upp klockan sex imorgon, något som jag egentligen inte alls orkar, huhu.

Äntligen lite snö på gatorna



Blixt är ju väldigt vackert (hah ;_;)

Ja, det snöade ju igår. Jag trodde absolut inte att det skulle lägga sig, men åh vad jag hade fel. (det är bra att ha fel ibland, myes.) När jag gick ut imorse så var gatorna vita, och gräset lite vitt. Det är fortfarande inte ett täcke över allt, men det är snö iallafall! Och det bästa - Det ligger kvar. Det ska komma mer på fredag och i helgen. Om inte tidigare, awesome! *_*
Imorgon ska jag köpa julklappar med Anna, jag har en massa pengar i år - så det ska bli kul att kunna köpa fina saker till min familj och släkt, hihi. Det ska bli mysigt och juligt! :'D
Dessutom har jag en awesome helg framför mig:
Fredag - Idol final (ok väldigt spännande, säger vi.)
Lördag - fnfnfnfggtu PAUL MCCARTNEY KONSERT <33 (har tjatat om det här i två månader kommer dö okejs.)
Söndag - Klassfest med episk bowling.
Idag såg vi cosmonova med klassen, först var jag typ OOOOOOOOHHHHH, blev över exalterad (vi hade underbara platser, i mitten näst högst upp och hade hela skärmen framför oss i 3D utan bbehövandes glasögon.) Första filmen var as cool, massor av effekter och så. Det kändes verkligen som om man var inne i filmen. Sedan så kom den andra filmen och jag minns absolut ingenting ifrån den förutom att tjejen som pratade hade läskig röst och sa "Följ med miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiig...." för sedan somnade jag och sov till eftertexterna utan att bli upptäckt, like a proooo.
Men nu är jag helt förstörd aka jätte trött och ska gå å lägga mig och se på julkalendern och topmodel.
INTERNET HAR BÖRJAT BLI ELAKT; så om jag inte uppdaterar senare idag eller imorgon så är det förmodligen pga det.

Min batman väska har kommit ~

Ursäktar för hemska bilder, jag behöver fota med blixt eftersom det är så himla mörkt ute. (+ kvallan som tydligen blogg.se ville förstöra, tack så mycket!)




Och det sägs att det snöar i typ hela landet (eller på hela facebook). Antingen är det jag som är blind eller så ljuger de alla. ;_;..



Svar ~

blir överdrivet glad av frågor, heh :$

Iallafall, tröjan är ifrån topman, en av världens bästa affärer, ok ok. ♥

Önskelista 2011

Ok, detta är några av mina vackra saker ifrån min önskelista i år.
Dock har jag typ massor av mer saker, tröjor, böcker, spel osv men det tog jag inte med.
Min önskelista är väldigt lång i år.. Så över halva fick inte plats :$ ...
Så här tog jag bara med det som jag önskar mig mest, tror jag!
Hade världens skönaste dröm i natt, det var jätte länge sedan jag drömde något så det var kul att drömma fint då jag äntligen drömmer (vilken skum mening det blev?).
Iaf, jag kunde inte blogga så mycket igår eftersom jag träffade Linsan är hemma och vi åt middag här. Sedan stack vi ner till Ica, köpte godis för 50 kronor, och hyrde Jag förklarar härmed Chuck Och Larry gifta, eller vad den hette. SKIT FIN. SKIT SÖT. Den är verkligen se värd!
Sen gick vi och la oss, jag sov skönt och långt (ända till halv tio, wtf, kanske för att jag har vaknat så tidigt på sistonde..?) och sedan så åkte Nåmi och jag hem vid elva.
Så nu sitter jag här, framför min dator, önskar att det kommer bli snö nästa vecka och fixar det sista med min önskelista.

Lägg märke till den extremt fina nya designen Nåmi gjorde åt mig, love eeet.
Vi ses ikväll, skriver mer då. Peace!

It's friday i'm in love


.. with this song.
Kunde tyvärr inte bädda in videon, så det fick bli en gif. ~ Men ni får söka upp låten, för den är jätte bra - och the cure är jätte bra. Punkt slut.
I don't care if monday's blue, tuesday's grey and wednesday to
thursday I don't care about you
it's friday I'm in love... ~

Test

Kvalitén får blogg.se stå för! och Nåmi har fotat bilden (www.Octopus.blogg.se)
Jag .. håller i nutellan, eh.

ALLMÄNT:
Har du pojkvän/flickvän? - Nej.
Har du haft pojkvän/flickvän 2011? - Nej.
Har du kramat någon 2011? - Ja :D
Har du hatat någon 2011? - Ja..
Har du sagt "Jag älskar dig" till någon 2011? - Jag vet inte?
Är du kär nu? - Nej
I vem?
Kan du vissla? - Hah nja, ibland, ibland inte!
Gillar du att mysa? - Nja.. Det beror väl på med vem!
Vad har du för ögonfärg? - Chokladbrun med en mörkare ring runt. Jag har också en prick i höger öga, skumt!
Gillar du någon just nu? - Ja, men jag är inte kär, lol?
Röker du? - Nej.
Snusar du? - Nej.
Knarkar du? - Nej.
Är du kräsen? - Ja, det är jag väl.
Blond/brunett? - Det beror ju heeelt på! Får väl säga blond då.
Stjärntecken? - Vågen 8)
Husdjur? - Katt, meow.
Beskriv ditt hår? - Kort runt huvudet och långt därfram. Ostyrigt och olydigt, fult och irriterande. Blont också.
Vad har du på dig just nu? - Jeans, strumpor, t-shirt och en munkjacka.
Har du något i håret just nu? - nä.
Öl eller cider? - Alkohol fri äppel/päron cider, ftw! ;D
Saknar du någon just nu? - Ja.
Vad är klockan just nu? - 17:49.
Vad har du för status på msn just nu? - Online.
Har du skurit dig nån gång? - Näää.
Har du fräknar? - Nej, vill ha ;_;
Cola eller Cola Light? - Cola.
Favorit tv-serie? - The big bang theory.
Vilken är din favoritglass? - Ben and jerrys caramell chew chew <3
Har du gråtit efter att du varit hos frisören? - Ja :c
Blir du full varje helg? - Nej, aldrig, lol </3
Skulle du kunna tänka dig att skönhetsoperera dig? - Nä. Eller nja. Jag skulle kunna tänka mig, men nej.
Kan man få ditt nummer? - NEJ D8<<<<
Har du någon gång önskat att du var någon annan? - Ja, många gånger.
Vänster eller högerhänt? - Vänster, som Paul McCartney <3<3


TIO FRÅGOR OM KÄRLEK:
1. Har du nånsin varit kär? - Ja.
2. Tror du på kärlek? - Ja.
3. Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar? - I guess..? XD
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? - Jaa.
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta? - Ja.
6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? - Nej..? Jag var "kär" i min bästis på dagis, men jag visste nog inte riktigt vad kärlek var då. Jag skrev iaf kärleksbrev till henne, men det var nog för att jag bara gillade henne som kompis. Fast jag minns inte riktigt.
7. Har du nånsin varit kär i någon utan att tala om det för honom/henne? - Ja, har aldrig talat om för någon.
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? - Nja.
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare? - Ja, faktiskt. o.o
10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Nja, då är det bara utseendemässigt vilket jag inte gillar, lolz.

TIO ANTINGEN ELLER:
1. Kärlek eller pengar? - Kärlek.
2. Cider eller öl? - Cider, igen.
3. Dag eller natt? - Dag.
4. One night stand eller förhållande? - Förhållande.
5. Tv eller internet? - Internet.
6. Pepsi eller cola? - Cola.
7. Vild fest eller romantisk hemmakväll? - Romantisk hemmakväll, fuuu yeaah.
9. Telefonkontakt eller face to face? - Face to face, yo!
10. Bilddagboken eller Facebook? - Bilddagboken, fb är bara fyllt med massor av fjortisar som inte kan stava och drygar sig.


TIO HAR DU NÅGONSIN:
1. Har du nånsin blivit upptäckt när du smitit ut? - Nej, har inte smitit ut heller (duktig chey jag är)
2. Har du nånsin velat ta livet av dig? - Nej.
3. Har du nånsin gjort något du ångrar? - Ja.
4. Har du nånsin hoppat bungy jump? - Nej, herregud, jag skulle dö :(((
5. Har du nånsin varit med i en olycka? - Jag minns inte, heh.
6. Har du nånsin ätit en hel tårta? - oh nej, jag orkar typ två bitar och sedan är jag övergödad.
7. Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? - Ja.
8. Har du nånsin gått på bio ensam? - Nej, skulle inte klara av det :c
9. Har du nånsin gillat någon utan att de vart ömsesidigt? - wtf...
10. Har du nånsin tyckt att världen suger? - Haha ja </3


NÅGRA FLER OINTRESSANTA FRÅGOR:
1. Har du häst? - Nej, hästar är stora och tråkiga. Sry alla hästfans därute :c
2. Har du katt? - Ja <3<3<3 meow igen.
3. Har du hund? - Nej.
4. Gillar du ormar? - Nja, de är feta coola men aa, vilda huggormar när man badar är _inte_trevligt._
5. Gillar du spindlar? - NEJ ;_;
6. Röker du? - men nej sa jag ju.
7. Är du oskuld? heh ja. 8D
8. Snusar du? - Nej x2
9. Har du testat droger? - nej.
10. Max eller McDonalds? - MCDONALDS f_t_w-
11. När kramade du någon sist? - Idag... eller igår.
12. Saknar du någon speciell person? - Ja.
13. Har du svårt för att bli kär? - Jaaa.
14. När kysste/hånglade du med någon sist? - Sedan dinosaurierna :]
15. Ångrar du det? - Nej, absolut inte. Det var skit trevligt där med mr t. rex.
16. Är du singel? - Ja.
17. När fick du senast en komplimang? - Irl? isf igår :c
HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös? - Ja, fast då var jag ju nedsövd.. lol. 8D
Hånglat med fler än 50 pers? - nä?
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? - nej.
Gjort något riktigt dumt? - Jaa. :c
Gjort något du verkligen ångrar? - Jaa. :c
Åkt ambulans? - Nej.
Gjort nåt olagligt? - Jaa?
Blivit polisanmäld? - Nej.
Slagit ner någon? - Ja, gör det ofta, badass! ;D Haha, nejmen seriöst, ja.
Skämts över dina föräldrar? - Ja, atm.
Skämts över dig själv? - Ja, gör det varje dag lol.
Sagt jag älskar dig och menat det? - Ja.
Varit kär? - Jaop.
Är du ensam nu? - Ja.. 8((
Vill du ha barn? - Jag vet inte.. o.o
SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng? - vet inte.. o.o Bertvig, meow.
Såg dig gråta? - Mammah.
Fick dig att gråta? Alltså, Mamma, fast det var ju inte hennes fel. o.o
Du delade en cigg med? - Ingen, har aldrig rökt iml.
Skällde på dig? - Pappah.


DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit? - Ja.
Kramat någon? - Njaaaa.
Pussat någon? - Nej.
Köpt någonting? - Ja, tuggumi och frozen yogurt.
Sjungit? - Ja, heh.
Saknat någon? - Jaaaaa för sista gången.

Mat + The Horrors + fredag imorgon...

= Älskar mitt liv. ~
Jag tänkte ge er ett tips, hur äckligt det än låter.
Rostbröd + pesto = heaven
ÄH nu ska jag gå ner och ta lite mer, jag ska ändå orka plugga senare ikväll.
Och så ska jag se julkalendern! Vår franska lärare sa att den skulle vara bra i år.. håller tummarna, haha.

RSS 2.0