Tråkig tisdag

 
Jag har pluggat hela eftermiddagen i hopp om att få se på This is England nu, men nä då ska alla plötsligt bli jätte trötta och sova. Tack hörrni! Jag har varit på väldigt dåligt humör hela eftermiddagen, igen. Brukar faktiskt inte vara arg och sur men nu när jag väl är det så är jag det ordentligt. Så, jag har alltså bara pluggat franska, druckit té och stört min lillasyster genom att stänga dörren när hennes små kompisar och hon gick ner i källaren. Snällaste storasystern är vad jag är! :) 
Det blev ingen av tröjorna i söndags, de passade mig inte alls. Jag köpte istället munkjackan på bilden från topman. Den är väldigt basic, röd/rosa med vit dragkedja och remmar därframme. Sen fick jag en jeansjacka med lurv inuti som jag gillar väldigt mycket. Håller mig varm även fast vädret var skit idag. Jag hade helt glömt att jag hade ett Alice in Wonderland linne så jag blev förtjust när jag hittade den i min klädlåda. Fick den från disney land när mamma och min lillasyster var i frankrike för något år sedan. Ska sova nu, som alla andra i det här huset. Ciao.


Redo för vintern

Kommer åka in till Stockholm idag för att köpa lite kläder, jackor och sådant. Och eftersom vintern kommer snart och nästa vecka kommer vara början av december (vänta, VÄNTA. Var det inte Augusti för någon minut sedan?) så gjorde jag en liten lista av vad jag vill ha/köpt/kommer köpa snart. De två stickade tröjorna är från Kappahl, mössan från dropdeads fina nya vinter kollektion och This is England beställde jag nyss från cdon. :]
Sen kommer jag spara mina pengar till julhandel och fika till december. Lägger ut bilder imorgon/idag på vad jag kommit hem med från stan så vi ses ikväll. Ciao.

Levis Buffalo

Ritat denna på ca 5 minuter i SAI. Jag sa till Glow att jag äntligen lyckats med att rita en hand, sen kom jag på att jag ritat sex fingrar. JAG SUGER. Det är en sådan där fredag då jag är trött på det mesta, lite smått irriterad på allt möjligt och mest vill ligga ner och rita eller gömma mig på mitt rum. Men jag hade det iallafall trevligt på eftermiddagen och fikade med min mormor på kulturhuset och tittade på uställningen "One day". Den var väldigt inspirerande och jag fick stor lust att fotografera och fixa! Ni som bor i Stockholm borde verkligen se den. Otroligt fin! :] Ciaociao.

Wanties från urban outfitters

SÅ. SJUKT. DYRT. Men någon gång så kommer dessa mumsiga saker vara mina. ♥
Yo, yo. Jag gick till video mix efter skolan och hyrde This is England. Och herregud vad den var bra. Och sorglig. Woody var otrolig och alla skådespelade sååååååå bra! Ett litet tips: SE DENJag är trött, klockan är tio och jag ska spela Super mario med Nåmi. Ciao.

Jag vill se...

 
....This is england som verkar otrolig, hehe. Tv-serien gick på svt för en månad sedan och jag missade den PRECIS på svt play. JUST MIN TUR, helt underbart! Kommer se filmen först såklart, eftersom den kom före serien sååå .. jag gör allt i rätt ordning. Nu ska äta pasta och lax och sedan pannacotta, kommer bli yumyum. Ciao.~

Indian hopp och The emperor's new groove

Glow fotade bilden när vi var ute i skogen och lekte Indianer. Jag har några fler bilder men den här får räcka för nu, den som spar han har! 
Jag är sjuk idag, igen. Sitter med huvudvärk, snuva och hosta och redigerar ihop bloggdesigner och bilder.
Innan såg jag The Emperor's new groove, haha den var episk och underbar. Jag och min pappa satt och skrattade i soffan, JAG ÄLSKAR DISNEY FILMER. Kommer alllllllldrig växa ifrån dem, vem gör det egentligen? 
Ska ner och öva på matteprovet senare, deppa lite över att jag kommer behöva göra orienterings testet helt ensam i en okänd skog. (Eller få F i idrott, men vad hade jag förväntat mig?) 

John Greens The Fault In Our Stars

thefaultinourstars004.png
thefaultinourstars006.png
"My thoughts are stars I can't fathom into constellations."
- John Green, The Fault In Our Stars
 
Vet ni vad? Det här är min nya favorit bok för den var ärligt talat bäst. Bäst, bäst, bäst.
Läste ut den igår och herregud- jag låg med tårar i ögonen och läste den sista delen som förresten (utan spoilers) var otroligt sjukt fin. Jag darrade lite i armarna när jag stängde boken, jag ville verkligen inte att den skulle vara slut. NEJ jag är inte över dramatisk, det var faktiskt så som det var.
Och det här kommer låta så smörigt och kliché men det känns som om jag har lite av ett nytt sätt på att se på saker och ting efteråt. Sedan Augustus Waters. Finaste.
Läs den, SNÄLLA, läs den. På original språket om det skulle gå för jag kan ärligt talat inte tänka mig den här på svenska med alla fina citat som är sådär perfekt mitt i prick.
Och sen så ska jag ska bli som John Green när jag blir fyrtio, okej? Okej.
Ska beställa Paper Towns och Looking for Alaska snart också, när jag får pengar nog.

Inspiration: The Horrors

analogueclock:

blood-pressures:

The Horrors in Q October 2011
Photo by Alex Lake
Har ni hört The Horrors någongång? Om inte, lyssna på dem. Deras låtar är otroligt mumsiga och underbara.  
Och inte bara deras musik inspirerar mig utan deras fina stil också på hur de alla klär sig för åh, åh åh åh. 
 
Nu måste jag plugga för mitt franska omrpov, det är 10 meningar så det är inte så mycket! Men det är fortfarande jobbigt när jag har en design jag vill göra och misfits att titta på. Det är på tok för kallt förresten, frös ihjäl och längtade efter min (snart kommer bli min, hehe) jeansjacka med lurv inuti. Är det bara jag och Glow som tycker personalen på Carlings är otroligt på? HEJ, tjenare, vad gör ni i stan?, min pappa hade en sådan här, fin väska, välgjord påse blablabla. Jag blir alldeles nervös och undrar lite vad jag ska säga för något. u_u Iallafall så hittade jag jackan där och den var väldigt mysig. Min nuvarande i ful orange/brun färg är jätte kall och jag fryser verkligen ihjäl när jag är utomhus. Smart som jag är sitter jag här utan strumpor och klagar också samtidigt som jag utvecklar förkylning. Heja på.
Haha och matdags blev det plötsligt, verkar som om pluggandet händer ännu lite senare. Ciao.
 

Halloween 2012

Jag har faktiskt saker att berätta om idag, oj oj oj! 
Som ni vet så åkte jag till Anna strax innan fem, Nåmi och jag var sist som alltid och några minuter sena. Men det gick bra ändå, såklart. Vi gjorde amerikanska pannkakor som blev delicious, Nåmi stekte de flesta och när jag försökte blev den vikt och ful.. huhu. Vi åt dem med grädde och sirap och sedan gick vi upp med våra godsaker som vi alla gjort. Glow hade bakat muffins med kristyr så det såg ut som ögon, Anna hade gjort orange färgade cakepops, Elise tog med ett fräääscht salladshuvud (vilket var ett smart drag, eftersom vi var SÅ mätta på sött efter ett tag.) , jag hade gjort choklad mousse, som jag smulat oreos över. Hur det blev till smulor kan jag berätta att jag la de i en påse och slog en vattenkanna på så det såg ut som jord, och sen la jag i kakor som såg ut som gravstenar. Och Nåmis, som vi åt senare, var hallon brownies med smörkräm i form av gravar. Allt var super gott och vi åt en massa medan vi såg på filmen Zombieland. Bra film, inte alls så.. obehaglig som jag trodde den skulle vara. (Ja, jag är väldigt rädd för allt som har med... "läskiga" filmer att göra.) Men den var lite som Shaun Of The Dead, rolig och långsamma zombies. Anna och Elise ville vara uppe till 3 då Supernatural avsnittet visades, och det var vi också. Vi såg en hel säsong av misfits och jag var över förtjust. Otroligt bra, aaaaaah!! ;__; De kom på senare att vi ställt fram klockan och de missat avsnittet, så vi såg ännu mer misfits och sen la vi oss halv fem. Vaknade vid elva, as trötta och åt frukost. Vi åt brownies, mackor och drack té till klockan halv tre då jag gick ut i pyjamas och blev skjutsad hem med Glow och Nåmi. Kom hem, chockad över att det var mörkt, drack mer té och åt mackor, duschade, matade Ringo, såg lite på tv och nu sitter jag och är lagom trött. Ska äta en lätt middag för ÅH HERREGUD vad jag är mätt. 

RSS 2.0