(Hoppar runt i små cirklar)

...För jag ska få en iphone 4s!?!?! Min gamla mobils abonnemang skulle bytas, och då fick jag en iphone nästan gratis för att vi böt! :DD (jag har den inte nu dock, den kommer förmodligen nästa vecka.) Men i utbyte, eftersom den har frisurf och så kostar den mycket mer i månaden, så ska jag antingen betala 300 kr i månaden själv eller "arbeta" mer hemma. Det är väldigt värt ändå!
Detta betyder såklart att jag kommer kunna uppdatera mycket oftare på bloggen. Och så var det slut på mitt sociala liv. FÖRALLTID. (Fast nej, det värsta jag vet är när man sitter och pratar och någon sitter och knapprar med sin mobil.)

Ang bilden så är skalet jag ska köpa totalt över awesome, kattbussen ifrån totoro. ♥

Jag är jätte läskig


RAAAWRRRRRRRRRR JAG GILLAR ATT REDIGERA MINA BILDER LÄSKIGT. För jag är jätte läskig med ett rosa öga och röda läppar.

Skying är så bra asdgretaf

suisuimeko:  Art by the one and only Tom Furse \m/ 1) i cannot read what josh wrote tho… 2) #notei) Josh (?): sasha was smiling all the time at the photoshootii) Tom: she’s a bitch (ha!)iii) Rhys & Josh: she’s super skinny…iv) Rhys & Tom: This doesn’t look like me/Rhys in the picture!v) Tom: *drawing* can’t help, it’s a picture in a magazine!  the Horrors Live in Hong Kong16 Feb 2012  he wrote DURAN DURAN
Ursäktar konstig rubrik, men det är sanningen. The Horrors senaste album, Skying, är så äckligt bra. Har lyssnat på den på spotify innan dådå, men nu har jag skivan och det är mycket mysigare. *_*<3

Idag var jag i stan med Glow och Nåmi! Vi åt frozen yogurt och kikade i affärer, det var kuligt! 
Känns som om halva sportlovet redan har varit, men så är det ju inte ;_; Ska få sova läääänge i flera nätter till. ♥
Även fast jag bara sover till åtta så är det ju ingen som väcker mig oönskad tid, heeeeheee.
Nä nu ska jag fortsätta lyssna och sedan ska jag se på Due Date!

Dream on, Dreamer

Ritad på ca en timme i Paint Tool Sai.

Min deviantart ~

Sagt som gjort~

Var på Ica Maxi idag och så hittade jag och Nåmi den här. :D
Yepsyeps, ser ut som om mitt sportlov kommer mer att vara sitta-framför-tvn-och-datorn-sporten istället för att åka skidor, inte mig emot dock!

NU SKA JAG TILL GYMMET OCH NI VET, TRÄNA. Haha nä, men jag ska följa med min mamma och vi ska boxas på gymmet som min pappa och hon går på. Ska bli ganska kul, fast jag är ju inte direkt den aktiva typen, lolz.
Ska fortfarande slå ihjäl dem med mina järnhänder, jag lovar!

Jag måste se due date

image
Behöver jag säga meeeeeeer? :'>

Seg dag

Bild med jeansjackan pååå! Har förresten fixat ett kors med svart tjock tejp nu också. ~

Förlåt för min dåliga uppdatering idag, nu när min statistik har höjts rejält så sitter jag och inte bloggar, huhu!
Igår var jag och glow på barricade som sagt, det var as kul! Vi skulle göra alkohol test, och vi failade - usch.
Blåste för många gånger, inte tillräckligt långt och vakterna blev jätte arga. När Glow var klar så gick hon och jag försökte gå efter och de sa argt till mig; "OCH DU STANNAR KVAR." okejokej :( ~
När vi gick ut därifrån, efter att ha hört massa band spela, så skrek vi typ till varandra. Och väl hemma så pep det i mina öron. Föll in i djup koma till halv nio då jag gick upp till en händelselös dag, då jag bara har suttit framför datorn, sett på Sherlock (boxarna kom igår.. så vi satt alla roade framför tvn och fnissade.) sedan sa min mamma: "DE SKULLE BLI ETT SÅDANT SÖTT PAR! ♥" Yeah, mamma, u got it riiiiiight.

Rippat och klippt i min jeansjacka

Image Hosted by ImageShack.us
Ursäkta för att den är uppåner (fint ord tillsammans, oui) kunde inte rotera. :c

Första dagen på lovet (eftersom det är studiedag idag) har jag suttit och hållit på med min jacka. Är ganska stolt över den, för jag brukar annars faila på allt som har med saxar att göra. :D Annars så kommer mamma snart hem med kebab, och sen ska jag senare ikväll på barricade med Glow. Ska bli kulis, kulis!

Skoltrött

Anna och jag som fotade oss i en fotoautomat hahahaha... öh. Min lugg var så äckligt kort och jag minns hur onöjd jag var med den där frisyren ): usch. (Den blåa och gula konfettin är ifrån Paul konserten och den vita ifrån The Ark konserten, förresten!)

Jag är såå skoltrött, orkar inte göra läxor eller något. Bara en dag kvar tills jag får loooov. Det är ju synd att det är världens segaste dag då, med två jobbiga läxor och en diagnos. Uschhhhh.
Iallafall, något att vara glad över är att en av mina favoritbloggares personliga blogg (haha säger man ens så?) följer mig på tumblr, ahdeogmepg. Dog lite av lycka. ♥
www.Cirkusina.tumblr.com

Snälla, kan jag inte bara få en iphone?

Ja, jag sitter här med min feta gamla blåa mobil, ni vet, en sådan där uppfäll bar som alla hade förut?
Jag antar att jag är den sista som sitter med en sådan, men det stör mig ju inte så jätte mycket.
Den är en överlevare, som jag absolut inte har något stort emot. Kan kasta den ifrån ett tak och den får inte ens en spricka i skärmen, jag lovar. Fast sen är det ju det här med IPHONES. asdfhfgh vill ha en, så myckeet. ):
Och titta bara på de as grymma skalen till, aaaaaah!?
Vi ska kanske byta abonnemang på telefonen som jag har, vilket KAN leda till att jag får köpa en iphone. Inte alls säkert, vilket jag inte skulle vilja göra en sådan big deal av (eftersom jag är den typen av person som oftast blir besviken..) men jag kan ju inte låta bli.. att titta på skal, bra appar å så och sitta och hoppas.. ;_;
--------
Hhmhmhm, var det bara jag som märkte att det var AS varmt idag? För att vara februari alltså. Jag gick utan jacka och var varm, fiiint. Våren är påväg, och snart slipper vi snön också, YAY!

Sherlock säsong 1

....Är nu min! Jag och Nåmi köpte tillsammans Sherlock säsong 1, happy face! ~
Gissa vart vi kommer sitta hela sportlovet, lolz.

Bokeh


I brist på bilder...

Jag har inte kunnat uppdatera idag, för att jag har varit på museum, och ätit en massa mat hela dagen. Sedan kom jag hem, såg på slutet av Sherlock igen. ;_; </3</3 Ett år kvar till nästa säsong, asafertge.
Nu ska jag förmodligen se på lite tv och sen lägga mig för jag ska till skolan imorgon. Ovant noog eftersom jag har legat sjuk sedan onsdags.~ Natti!

Den signerade skivan har äntligen kommit, gah

Såg den imorse och slet upp den ur kuvertet. Sedan så har jag sett på halva, känslosamt måste jag säääga. ;_; </3
Ska se resten imorgon, eftersom min mamma fyller år ska jag vara lite social och följde med på bio och restaurang! Det ska bli kuligt.

Grattis på födelsedagen mamma och Rhys Webb! >w< ♥

Ditte hissar och dissar #1

Platåskor. Alltid. Jag ska köpa ett par sådana converse-platå i blått, som på bilden, till i sommar. 
När folk bär tröjor med band/bandlogor, utan att veta vilket_band_det_är.
Som vissa folk som bär t.ex The rolling stones logga utan en aning om vilket band som "äger" den.
Samt (Glow påpekade, jag höll med) folk som köper en tröja, och vet precis vilket band det är, utan att gilla det. Bara för att verka kewla! :<

Starbucks @ home?

Wollibolli allihopa! (ja, jag såg Kenny starfighter nyss. Den blir inte ens gammal efter 504403 gånger <3)
Ännu en sjuk dag, då jag sitter och dricker jordgubbsté ur min hardcore metal Starbucks mugg.

Anna och jag pratade lite om vad vi skulle skriva om på våra bloggar, och hon kom på att vi skulle hissa och dissa. Awesome idé, som jag snor lite. Ska bara fixa lite.. hejdå sålänge!

Always running out of time


Lite av det jag har roat mig med idag, gått runt och filmat med mina skakiga små händer.

Det stora rummet (ostädat och under process)

Fick några frågor på om jag kunde visa mitt rum! Jag har två stycken, mitt egna lilla lila rum, och det jag delar med min tvilling - det jag tänkte visa nu. Det är ganska tomt och det finns knappt några möbler, jag kan ju berätta lite hur det kommer se ut sen..;
Det kommer vara en hörnsoffa och ett bord, ljusslingor på loftet (och mer städat då såklart) , snyggare byrålåda, och en liten "teckningshörna", TYP. Vi vet inte säkert ännu eftersom vi håller på fortfarande. 

Inspirerande bilder Nåmi och jag har satt upp (oklart också)
Tha epic view ifrån loftet.
Uppe på loftet, där vi har typ alla gosedjur och kuddar vi äger, lol XD

Och sen loftet i helhet, som min pappa har byggt alldeles sjääälv 8)

Så ja! Det var väl det. Mest bilder ifrån loftet, men det är det enda som är i rummet just nu.
Sitter hemma och är sjuk, feber som igår, jag har kikat lite på I love you Phillip Morris, jätte söt film. Sen såg jag förra avsnittet av Sherlock igen och ätit äppelkräm.

Skridskor smittar

Bertvigs päls och morrhår, gosigt.

Idag så var första lektionen skridskor, vilket sög. Det var iskallt och vi stod i 15 minuter i kylan för att vänta på att de skulle skotta bort all snö ifrån isen. Sen fick vi åka, och jag för frös. Mina skridskor skavde också och inget gick bra, uusch. Sen mådde jag, Glow och Anna dåligt hela franskan och på minirasten så allt slutade med att vi åkte hem, allihopa.  Ganska direkt efteråt. Sedan dess har jag sett på tv, druckit té, ätit risenta och duschat.
Nu sitter jag här med feber, roligt, roligt.. :c

Alla hjärtans dag aka gotta dagen


yay för tråkigt egopic! 8)

Tänkte berätta om min fina dag jag hade idag! Vi hade tre timmars håltimme, som spenderades på Shanti, vi åt god mat och RULLADE seriöst därifrån. När vi skulle springa till bussen så gick vi i slowmotion och dog nästan av utmattning. Sen så gick Anna och jag hem och såg på Grammisgalan, då jag låg och skrek när Ola kom in i bilden, och Anna orkade faktiskt stå ut med mig. Hon bjöd på grillchips, sådana där ballerina kakor med fyllning och kladdkaka med sprutgrädde. Sedan rullade jag därifrån IGEN, och åt mat nästan direkt när jag kom hem. Att jag orkar alltså, fast det gör jag ju inte. Jag är övermätt och kommer vara det föralltid, tror jag.
Iallafall; Alla hjärtans dag är ju faktiskt trevligt, man behöver ju inte ha någon partner att dela med, fgs, när man har sötis vänner att dela den med istället.

Planer inför imorgon

Efter en dag i skolan, händelselös förstås, så kom jag hem och la mig nästan direkt och tittade på Sherlock holmes 1. Alltid lika awesome!1 Serien och filmerna, namnamnam.
Imorgon är det alla hjärtans dag (NEJ, jag tänker inte skriva det med ett hjärta) och jag har faktiskt planer!
Fast jag är forever alone ;_; Men Anna, jag och Nåmi ska äta på Shanti, och eftersom jag har fyrtio kronor kvar (= räcker inte ens till en subway macka) så kommer jag tigga på mina bara knän ifrån min mooorrr. Sen ska Anna och jag hem till henne, se på grammis galan, som OLA asdfghjkl SALO leder i år. ♥
Så min alla hjärtans dag kommer bli fin tycker jag allt!

Äckel tidslinje är äcklig

Råkade klicka fel och fick tidslinjen fmlfmlfml. Så fult jag förstår ingenting.
Bara så ni vet, jag skapade min facebook 3 november 2008. Då var jag nio år och visste inte vad jag hade blivit medlem på... ops.

Coffee and Cigarettes


Efter tre timmar i sai så är jag klar med den här, yay!

URBAN OUTFITTERS

Anna och jag åkte in till sthlm idag för att shoppa på urban outfitters och vi hade världens sötaste karta mamma hade skrivit till oss. Så vi orienterade runt lite och hittade nästan direkt, duktiga som vi är!
Iallafall, väl där badade hon och jag i snygga kläder, seriöst. Det fanns snygga saker överallt, hittade en jeans jacka med ying och yang tecknet på som jag ska köpa, 700 kronor kostade den dock, sob, sob. Kidnappade iallafall tre tröjor och testade, medans Anna testade sina Joy Divison tröjor hon hittat. En tjej låste upp ett litet rum som man fick byta om i och vek kläderna på en liten stol. Vi stod där och tyckte allt var så lyxigt, lolz :<.. Efter nästan en och en halvtimme av att försöka bestämma sig så kom jag hem med tröjan och solglasögonen däruppe. 600 kronor!!11 Mitt barnbidrag finns inte längre. Rip.

Snart kommer Sherlock på tv (ca.. massa timmar), yay!

Vill ha nu, tack

Äckligt snygga jeans, ge mig, nu.

Osocial much?

Idag slutade vi klockan tolv, jippie! Jag gick hem med Yu och Nåmi som hämtade sina kigus osv. Jag gjorde mat åt dem och var med dem tills jag SOMNADE. I Nåmis säng, under ett tjockt lager kuddar och sen vaknade jag upp med värsta febern... nu mår jag dåligt. ;_; Hoppas jag kan gå till skolan ändå, för det känns som om jag kommer missa en massa annars. 
Förresten, läste Jag är ditt fan in i döden igår på en timme, en as bra serie! handlar om the cure fanns som har träffats på en sida ifrån internet och väntar på att Robert Smith ska komma och möta dem. As bra faktiskt!

Rubrik

Yay, äntligen är SO provet över och idag kan jag bara sova... och chilla. :> Fick skjuts till skolan idag, vilket var otroligt skönt. Eftersom skolan jag går på ligger ganska långt bort så har det bara hänt en gång då mamma skulle följa med till skolan. När jag gick ur bilen var mina ben spagetti... obehagligt?
Hmhmhmhm jag har inte så mycket att skriva, tog nyss slut på det sista ur ricinoljan, köpte en ny i söndags men min gudfar rensade bilen och slänge den..!? Så han köper en ny åt mig, lol. ):

Melon tuggummi

Mumma! Ett av mina favorittuggummin, jag gillar fresh mint också :>
Men seriöst, nom, och jag gillar själva förpackningen, lol.
Tjao alla små bro's, jag slutade tidigt idag också. Halv två, faktiskt, och det är fortfarande ljust ute, hallelujah!
Halv fyra ska jag då börja plugga om grekland och annat tråkigggggt resten av kvällen, så det blir kanske ingen uppdatering. Det här kommer gå så dåligt, jag kan ganska lite och jag är så seg just nu. Det ska bli så skönt när det här är över. ;_;
Förresten, usch vad dyrt det är att färga håret hos frisör! 1000 kronor för att någon sitter där och kletar in färg, när man kan göra det för 100 kronor hemma. Äh, jag ska göra det ändå, vill inte att min lugg ska bli grön.
Fast jag behöver inte oroa mig nu eftersom det är ett "tag" kvar. Fast hela mitt barnbidrag kommer att gå åt till att färga mitt hår asdfghklklfklafsa.

Galaxies - Owl City (stress, stress)


Jag HATAR måndagar ;_; Det är alltid så segt att gå upp, och usch. Fast vi slapp sista långa lektionen idag, vilket var grymt skönt. Så vi åkte hem halv tre och chillade c: Vi kommer sluta klockan tolv på torsdag och sedan ca halv två imorgon. Det är små barn som ska söka till bildklasserna. Trevlans för alla!
Nu ska jag börja öva SO, och jag är helt förstörd. Utmattad alltså, och jag kommer inte klara det som jag borde... känns som om jag kommer faila, usch ... Och som om detta inte vore nog så gor Sherlock idag vid tolv på natten. Och sen går den till ett och jag kommer somna vid halv två isåfall. Fem timmars sömn och jag kommer ligga och SOVA under alla små raster + lunchen. Jag är ju så himla trött nuförtiden. Fast värt är det ju, för det är så bra, så braaaa. ~

6736 views


- snygg keps som jag ska köpa till sommaren. :]

Della visade mig en gammal pinsam film som vi hade lagt upp på våran kanal på youtube. Vi var .. tio år, max, och gjorde massor av skumma videos på oss själva och våra husdjur. Iallafall, till saken, vi har en video som har 6736 views. SERIÖST. Sedan är alla andra runt 200 - 600 views per film. Ganska bra ändå, för att vara små dvärgar som gör tråkiga filmer XD.. Ser nu på en sorglig video på Nisse (våran f.d katt som dog i tarmsjukdom) och snyftar lite :c Det var dagen efter han dog och vi gjorde en film om det. "He is in the heaven now." Vi försökte iallafall. Aw. ♥
JAG VET INTE VAR MINA BROS ÄR. Ingen är inloggad på msn och jag sitter här forever alone och stirrar. ):: 
De har säkert en massa saker att göra, buhuhu.

asdfghjkl Sherlock<3

Jag såg på melodifestivalen igår, så dåliga låtar. Sean Banans var ju usel (förlåt Della) ... och alla andra med. Förutom Dead By April, fast den var lite smörig ibland och programledarna sa graul, istället för growl. Det lät jätte cp... ):
Men till saken då! Jag såg på Sherlock efter det, satt och pekade på tvn när mamma höll i kontrollen och sa "Vänta, VÄNTA stanna kvar.. jag vill se det här :(" och sen efter tio minuter satt alla (iallafall jag.. öh) och stirrade på Sherlock Holmes och John Watson lösa ett fall. Jag dog. Inom mig, lol, han är grymt snygg, snygg, snygg och smart och asdfghjkl<3<3<3
Det var också första avsnittet, så gissa vem som kommer sitta fast klistrad framför tvn varenda lördag kväll? JAGGG. :DD Nu ska jag se Benedict interjuver brb.
image

Fangirl vägg


Ser ni Anna och jag på skrivbordets.. vägg? Vi fotade i en fotografiautomat när vi nyss hade klippt våra misslyckade frisyrer. Det är lite synd att det inte syns så mycket, men jag kan fota de någon annan gång och visa. De är ganska söta faktiskt! c: ♥
Sedan min fangirl vägg i bakgrunden med tidningsurklipp på saker jag varit på (konserter etc.) och interjuver med mina favoritartister. c:
Blev glad över att jag äntligen kan fota en bra bild på mitt rum med min systemare utan pixlighet, för det är så HIMLA mörkt i mitt rum annars. :c
Och sen min säng, there the magic happens. And by magic, i mean sleep. (behövde bara citera Jerry...igen. :$)
Den här lördagen har varit den tråkigaste på LÄNGE. Alltså jag har verkligen inte gjort något förutom att glo framför min kära dator och ritat. Men ikväll är det melodifestivalen, och då har mamma lovat att köpa tortillachips så jag kan äta chips & salsa. MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMHM.

Pistoler till vantar

Pew, pew! *snurrar runt och hamnar i en cool pose*
Jag är sjuk och uttråkad, idag igen. Dock har jag haft kul tidigare, med att testa kameran som jag pratade om i förra inlägget. Den är så braaaaaa... men jag kan inte överföra filmerna jag filmade som test. Vill lägga till musik och ta upp på bloggen, skulle vara lite kul, typ. Jag ska försöka fixa det i eftermiddag eller liknande ^^... om pappa orkar hjälpa mig och fixa. c: ~

Jag vill ha långt hår nu, tack

Det är såhär jag vill ha mitt hår, som Jerry hade det förut. Det är inte så jätte långt förutom luggen, if you seeeee... Eftersom min ricinolja FAKTISKT funkar så kommer det ungefär ta .. *räknar på fingrarna* .. fyra månader, max. Kanske låter lång tid för er, men när tiden går så galet fort som nu så kommer det bara vara att knäppa i fingrarna. Juni, guys, Juni! EXITED INFÖR LÅNGT HÅR LIKZOM BRING IT ON.
Förresten så fungerar familjens episssskaaaaa filmkamera, så jag ska faktiskt göra en Q&A video med frågor.

Chips and Salsa

Jerry, min gud, har gjort så jag har köpt en stor tortilla påse och chunky salsa och ätit upp halva påsen på tio minuter efter skola. SÅ GALET GOTT. Och typ naturligt, healthy.. ~
Ätit ännu mer sedan jag skrev det här inlägget, och snart är påsen slut. (gråter.. dramatiskt)
Annars så är jag frisk idag, fast jag kände mig sjuk för jag fick jätte ont i magen och halsen, så jag hoppas det inte blir värre än igår ): Ska snart ner och plugga SO, orkar inteeeeee.

RSS 2.0