Noise

Behöver verkligen klippa mig.

New in

Skjorta - Dressmann
The xx's skiva Coexist - Bengans
Hitchhiker's guide to the galaxy - Science fiction bokhandeln

Är otroligt förtjust i mina nya prylar, ska läsa, lyssna på musik och mysa i min tröja ikväll. Jag blev SÅÅÅå glad när jag hittade boken för jag letade efter volym ett, men det där är alla volymer med Neil Gaiman som skriver först. Kan det bli bättre? Nä. Skjortan var på rea och kostade endast 150 kronor så jag blev glader, tappade den dock utanför affären ner i slask. :( Så går det när man inte riktigt har någon koll på var armar och ben ligger någonstans. 
 

Julklapp

Titta vilken jätte fin mössa jag fick av mamma! *_* Den är sjuuuuukt mjuk. Jag kan ville fota alla mina fina julklappar, men det är några som inte går att fota och vissa saker som inte kommit. Men jag har fått en klippning (som kommer hända nu i veckan!), en pyjamas som jag har på mig just nu och kommer ha på mig hela dagen, levi's jeans, misfits säsong 1 (ser om den nu), 200 kr, Té med smak av chocolate chips, kanel och grädde (ska visa bild senare för påsen är fabulous), pengar donerat till välgörenhet, borste och tvål, Submarine poster och John Green poster som inte kommit ännu och en duffel. MASSOR AV FINT. ♥ De verkade gilla mina presenter jag gav till dem också, en doctor who poster till Nåmi, One Direction skiva och poster till min lillasyster, porträtt av min mormor och sådant! :> Idag är det bara en chill dag då jag sitter inomhus framför min dator eller tv i pyjamas, äter och dricker mitt nya té. En typisk jullovs dag! 

GOD JUL!

God jul alla fina! Har idag bara varit med släkten, ritat, väntat, sett på julkalendern och öppnat paket. Fotar bilder och så imorgon, men ååh vad mycket fint jag fått! ♥ :] Det har varit en underbar julafton!

Inspiration: Scarlett Johansson

För att hon är helt amazing. *__* BABY.
Har massor av juliga saker att göra idag, köpa en sista julklapp och slå in resten av de jag köpt, rita, se på julspecialer (för att få julkänslan som inte är här) och pynta granen! Sedan lite andra saker som att duscha men... det är inte så intressant. Sedan ska jag också göra klart pepparkakshuset familjen gjorde igår! Det är temat Moonrise Kingdom (för att det är den bästa filmen någonsin) så vi gör kyrkan som blivit träffad av blixten, så mormor och jag brände pepparkakorna med ljus så det såg ut som om det brunnit. Sedan gjorde mamma och Nåmi figurer som scout ledaren, den lilla berättar gubben och barnen i kostymer. Sedan såklart huvudkaraktärerna som hänger i ett rep som de gör i filmen! Ni som inte sett den måste vara lite förvirrade nu, men det kan ni fixa. SeEEEeE den! För den är bäst. ~ Har jullov nu också, ska ligga och chilla hela tiden och sova till nio.

Here with me

 
Låten är bra men VIDEON. Den är helt underbaaaaar! Craig Roberts är nog den finaste lilla människan i universum och Tim Burton har regisserat videon, så vad kunde egentligen gått fel? Det är nog en av de bästa musik videor jag sett faktiskt. Slutet är så bra ;_; gillar också scenen då han har henne på stranden, aw. Snälla kan inte Tim Burton göra en lång film med Craig? Skulle vara awesome. 
Idag är det min systers födelsedag och jag ska ner och äta och umgås med släkten. Är rejält trött just nu och vill bara sova, men det gick inte så bra när jag sov i tre timmar på eftermiddagen igår. Jag vaknade klockan ett, gick upp och tog på mig mina vanilga kläder och sen skrek Nåmi ifrån hennes rum "DITTE, klockan är ett gå och lägg dig!!!" jag trodde inte på henne först men sedan tittade jag på klockan, böt om till pyjamas och somnade om. Så när jag vaknade på morgonen kändes det som om jag hade haft en sovmorgon på sex timmar så det var väl positivt antar jag? Sista dagen med schemat idag förresten, imorgon ska vi se på film och städa sååååå livet är bra.

The Hobbit: An unexpected journey

hobbit014.png
hobbit016.png
Idag var jag i Kista med Glow, Anna och Nåmi. Vi tittade på The Hobbit!! Fast först åt vi kinesisk mat som var god, men seeen. Jag köpte en Hobbit meny så jag fick den underbara muggen på bilden och böt sedan popcornen mot hot snacks med Glooooow. n_n Så det var värt det. Försökte att dricka lite för att inte bli kissnödig under de tre timmarna och det lyckades jag med faktiskt! OTROLIGT bra film ååååh. Mysig och fin och spännande. Hade ärligt talat inte tråkigt en sekund under alla timmar utan satt med stora ögon med händerna kladdiga av snacks. Mmmm. Början var BÖRJAN av Lotr och jag var helt amazed. Det börjar precis innan .. första filmen börjar. Förvirrande? Nä? Kul iallafall! Slutet var bra med en bra cliffhanger (är det en spoiler förresten? Det var väl ganska självklart att det skulle vara en sådan.) och sedan köpte jag lite julklappar. Känner mig ganska lugn nu när det gäller presenter och det är SÅ skönt. 
Nu sitter jag med håret i en toffs och ska börja plugga på NO läxan imorgon. Klockan elva så blir det säsong slut av misfits och det kommer bli spännande! Snälla dö inte Rudy. Det är nog bara vår No lärare som ger oss läxor samma vecka som vi slutar skolan, elakt tycker jag. Ciao.
P.s JAG VILL OCKSÅ VARA EN HOBBIT.

Vårat andra rum

Min tvilling Nåmi och jag har våra egna små vindsrum och sedan har vi vårat delade rum som vi målat och fixat själva. Det är och har alltid varit ett rum där vi lägger en massa saker som vi inte får plats med i våra rum men i somras bestämde vi oss för att fixa i ordning det. Vi målade det grått med en vägg rosa randig där vi egentligen borde ha en stor tavla och en hylla där vi kan ha alla våra filmer och tv-serier men det har inte blivit av. Men den här väggen är iallafall klar, det är små kort som vår mamma köpte till oss från Brighton med DC-comics bilder på och sedan The Avengers och Doctor Who posters. Jag gillar den, men den brukar också vara full med saker som våra fiskar, speglar och så men jag klättrade upp (smidig som en katt, yep) på våran klädlåda och gjorde rent och fixade för att visa. Vad tycker du? Ciao.

12-12-12 och signering

fudgeyeah2.png
fudgeyeah.png
Har ni hört att det var 12-12-12 12:12:12 idag?? Trodde väl inte det! 
Idag så stannade Glow, jag och Nåmi kvar i stan efter skolan och åt kanderade äpplen. Det har blivit en tradition och vi har gjort det någon gång runt jul sedan fyran/femman? Det är goooott och mysigt iallafall. Sen gick vi in i gamla affärer och var nostalgiska medan vi var omringade bland fult tryckta bandtröjor och hoodies med kattöron på. Det jag tänker berätta om mest är signeringen på SF-bokhandeln. Vi väntade där i en och en halv timme och var först i kön. Innan hade Bryan och Hope gått förbi oss två gånger (!!) medan vi läste i böcker och det var ganska amazing. Väl där fick jag min Scott Pilgrim Vs the world colour edition signerad och det är helt underbart. Helt underbart. OCH GLOW HON FICK SCOTTS ANSIKTE, Scotts ansikte!!1 Vi var högt över molnen och spraaaaaaaang till tåget i ren lycka. Jag menar, det är limited och färglagt, plus en autograf jag har bett om själv! Puss på Bryan Lee O'malley för att han är söt, ritar och skriver helt otroligt och signerade min bok.
Ciao!

Delad halsduk i vinter väder

UGH. Jag är inte riktigt nöjd med Cupies ansikte och jag gjorde om det flera gånger. Det fortsatte att se likadant ut och det var otroligt irriterande, så det blev kvar som det är nu. Men heeeey, man lär sig. Ferrow tillhör till Glow förresten, han med den lila mössan och vita håret.  
 
Jag var i stan idag med Anna och vi handlade julklappar, jag fick några köpta och det är jag lättad över. Jag är stressad över julklappar, eller jag har iallafall blivit det senaste året. Jag vill så gärna att de ska vara bra och fina, men det är inte alltid det blir så. Och speciellt när jag ritar och skriver själv ugh. Iallafall, vi två fikade också på Espresso House där de har fått in jätte söta julmuggar som man får sin chai latte i. Det är små rävar med halsdukar, en kanin som dricker té och snöflingor på dem. Det närmaste vi kan komma till starbucks här i stockholm.
Såg på This Is England '88 när jag kom hem, otroligt bra som alltid. Mmmmm.

Inspiration: Audrey Tautou

Först och främst, oh herregud vad snygg hon är. Åh det gååår inteeee!
Bilderna över är från Ensemble c'est tout som jag såg för ett litet tag sedan, och där har hon så otroligt fint hår. (Det är en bra film också.) Titta på det liksom! Det är lite så jag vill klippa mig efter jul, lugg över ögonbrynen och väldigt kort, pojkigt hår. Hon klär sig oftast i enfärgade jumpers vilket också är fint, önskar mig sådana i julklapp. Så ja, min franska celeb crush som jag hade en livlig diskution om med min franska fröken. Blir alltid så glad och speedad när folk gillar samma personer/saker som jag, så min röst blir otydlig, jag pratar i super speed och allt blir en gröt. Men så är det, och så är jag. Hur kan man INTE gilla Amelie liksom?? Är helt förtvivlad över alla folk från min skola som har klagat och inte velat åka till Frankrike för att de tycker filmen är störd och som att vara på droger. Ursäkta, URSÄKTA. Om Amelie är en bild av Frankrike så skulle jag ta mina väskor och åka dit ikväll. Ciao.
(Sedan vill jag också säga hej till några av mina nya läsare som klickat in här för jag vann på dopestuffs veckan blogg tävling. HEJHEJ! Hoppas ni stannar ett tag till.)
 

The AMAZING spiderman

Hej, hej alla 15 fina läsare jag har. Äntligen är det helg! Veckan har gått otroligt fort, kanske för att jag slapp skolan en dag och såg på björnbröder istället med Anna, Glow och Nåmi för tågen var inställda och sena.
Idag kom mina kusiner hit och vi har inte träffats på jätte länge! Jag åt choklad, pratade, sen drack jag té medan jag såg på The amazing Spiderman. Det är så kul att se med min lillasyster som är exakt lika exalterade som vi andra (Med andra ord är vi tre stycken nio åringar helt amazed över ALLT) och skriker i förtvivlan när någonting spännande händer. För det var ärligt vi tre som satt och skrek på teven medan de andra spelade kort och umgicks.
Så vad ska jag säga mer om filmen? Den var otroligt bra, men jag föredrar de gamla spiderman filmerna med Tobey Maguire. Andrew Garfield är på tok för snygg för att spela Peter Parker, ler sitt snygga leende och har sitt extremt puffiga hår som jag undrar kan vara så fluffigt under masken. *_*
Älskar Emma Stone och hon spelade Gwen var bra. Mary Jane är lite mer hopplös i de andra filmerna medan Gwen iallafall försöker att göra någonting. NÄR HAN KÖPTE ÄGGEN I SLUTET FICK MIG ATT KRAMPA AV SORG OCH GLÄDJE för jag tyckte det var så fint, slog mig ärligt talat på hjärtat och sprattlade vid eftertexterna och hörni, om ni ser en marvel film så stanna till efter eftertexterna. Det är värt det - jag lovar. Blir alltid lika förtjust när något sådant som en epilog med någon cool one-liner dyker upp. 8D Hm så nu är jag både mätt och glad, se filmen gubbar. Se filmen. Ps. Var också på serieteket idag och läste Spiderman så det passade bra att se den idag. Vi fick också trasor på där det stod "Livet suger ibland" vilket är sant, och roligt. Sedan fick vi skolkatalogen gratis! Vi hade glömt att beställa den så det var väl mer än perfekt. Bra dag med andra ord, väldigt bra dag.
 
 
 
 
 
 

Glitter

mhurt.png
mhurt2.png
Jag brukar alltid ha en julstjärna i mitt rum, men i år fick jag glitter också. Silver med små söta stjärnor som stack ut, och ja, man brukar ha det runt magen när man är tärna men det funkar lika bra att ha på skrivbordet och runt fönstret! Så nu är det juligt och mysigt här till första advent. Idag har jag mest pluggat, skrivit önskelista, gått på promenad (!!) och spelat kort. c: Ikväll ska jag se på misfits, rita klart julbilden och förhoppningsvis bli klar med min önskelista.
I år kommer jag sitta inne och se om alla Doctor Who, misfits och adventure time jul avsnitt och filmer som Grinchen och Love Actually! :< För proven ligger inte så tätt nu i juletid, weho!

1 december

Nu är det jul här i vårat hus lallallaa~ 

Jag är som en liten femåring och hoppar runt och är glad över att det äntligen är första december. Det är ett tjockt lager snö ute och jag ska baka, julpynta, skriva önskelistor och allt sådant mysigt! Kommer lägga ut lite utplock från min lista senare ikväll och hur mitt rum kommer se ut. Jag är lite darrig på handen idag, så vi får se hur julbilden blir också hehe. Nu ska jag ner och hämta glittret mamma köpte till mig och sätta upp. Fick också en choklad kalender med Bilar 2 och alla små chokladbitar är med olika karaktärer från filmen. Så jag är en glad liten femåring idag.

RSS 2.0