Tackar nej till sport

Den där bilden visar ungefär vad jag gjort på mitt sportlov, läst Harry Potter. Jag är så otroligt seg när det gäller vissa saker och jag har haft tusen tillfällen då jag kunnat få se Harry Potter filmerna men jag har tackat nej och sagt att jag velat läsa böckerna innan. Och sedan har det bara aldrig blivit av. Men bättre sent än aldrig, jag fick låna The Prisoner of Azkaban, The goblet of fire och The Phoenix Order av Elise innan sportlovet började och har nu mest legat i min smala lilla säng och läst. Jag är väldigt förtjust och älskar dem hittills. Skulle mycket hellre vilja återvända till Hogwarts än till min vanliga skola nu efter sportlovet.
Annars har jag försökt att trycka mig ut i verkligheten någon gång per dag, jag har varit i en tapetaffär, sett Berättelsen om Pi (som förresten var väldigt vacker att se på) och idag så var jag med Glow och Nåmi och åt de nya b&j smakerna på glass. SUuUUuper gott, gillade Peanutbutter cups glassen bäst, såklart. Jordnötssmör glass med choklad praliner med fyllning av mer jordnötssmör kan inte gå fel, eller hur?
Sitter nu och håller på att sega ihop totalt (även fast klockan är halv tio) och ska nog krypa ihop och läsa lite mer snart. Ciao!

Tee and cake

63426730.png
98196536.png
41186504.png
Klassen hade NO prov idag på morgonen, men de två långa lektionerna som kom efter var inställda så jag, Nåmi, Glow och Anna drog in till city för att titta runt i affärer! Vi gick til olika klädaffärer då jag hittade de mysiga tjocktröjorna över. Den med hajen på är från Topshop och den med tiedye är från Urban Outfitters. Haj sweatern har en jätte söt lapp i sig med recept på kaka, för märket heter Tee and cake. Båda är perfekta nu när det är så kallt och tråkigt väder. Nu, Klockan tre är jag hemma, om det var en vanlig skoldag så skulle jag sluta om trettio minuter och vara hemma om drygt en timme. Så, jag ska roa mig själv med att krypa ner under mitt täcke med en kopp té och se någon Robert Downey Jr film från 1980 och njuta av att slippa plugga. Ciao!

RSS 2.0