Kollaps, Kollaps

Ser ni. SER NI VAD DET HÄR ÄR?
" Till DITTE ... Ola Salo."
Ni kanske inte förstår vad det här betyder för mig, men låt oss bara säga att världens bästa man har signerat och skrivit mitt namn, till mig, Ditte. ;_;
Fick den idag, av en tjej i min klass som fixade den åt mig och jag dog lite. Kollapsade i Annas knä och tittade på den, om jag var hemma skulle jag kunnat fälla glädje tårar. UNDERBART.

Juliette

Ni som läst min blogg innan jag slutade prata om denna sötnos vet kanske att jag äger en bjd.
När jag fick hem henne bestämde jag mig för att inte skriva så mycket om henne på den här bloggen eftersom den inte skulle vara inriktad på just bjds vilket den inte kommer att vara heller, kanske komer upp en liten bild då och då, när jag fotat något jag är nöjd med. Så ja... tänkte bara visa en bild på henne och hennes underbara lilla ansikte!

Dip dye är sååå fint!

Ja, för åh ja, det är det. Någon gång ska jag skaffa page, gå runt i skjorta insatt i byxorna och hängslen och kavaj. Sen ska jag ha blond dipdye. Bara en liten töntig dröm, hehe.
-
Kommit in i en Doctor Who period, har inte varit inne på datorn på två dagar pga det. Sett episod efter episod, nördat och hållit på. Har lätt för att bli beroende, just sayin'. (Och sen är det otroligt cp bra och jag dör.)
Sen har jag iallafall varit hos Glow, på hennes sleepover kalas. Ja det är ett kalas, kakor, fanta, pizza och film? Fest är något annat för mig. Något som jag aldrig varit på.. iallafall! I went off topic.
Det var mysigt iallafall, vi såg på Where the wild things are aka Vildingarnas land. Den var söt!
" Dont go, I'll eat you up, I love you so."



Något värt att vänta på, iallafall

Mitt iphone skal kom idag. Äntligen. Jag älskar det, så skönt att hålla i!
Så.. jag fick låna en av mina vänners Doctor Who box. Egentligen borde inte det här inlägget heller bli influerat av massor av konstigt prat ni kanske inte förstår. Det är bara AFHSFR FRIGGIN AWESOME SHIT.
Jisses vad mitt hår är lent efter att ha tvättat det. ♥ Sitter och rör vid det och blir beundrad över att min inpackning har räddat mitt liv. Eller mitt hår iallafall.
Har Feber och är sugen på té också, usch vad mitt liv är svårt ibland. Ska till sjukhuset imorgon kanske, eftersom min feber inte vill bli bättre, hahahaha fml. ;_; "Stick" i handen, äckligt halstest och kik i öronen. LÄNGTAR JÄTTE MYCKET, ÄR SÅ PEPP SÅ JAG INTE KAN SOVA! Förlåt igen. Jag är på så konstigt humör idag, har lust att göra så mycket men kan inte göra något. Hejdå.

Aprikoskräm & Animal Crossing

Mums.
Idag är jag sjuk, igen. Ligger och dör i feber och ont i halsen - medans solen skiner och det är jätte varmt ute. D:
Har sett på i rymden finns inga känslor, något av den finaste filmen ever. Har sett den förut men inte slutet, som faktiskt var så himla gulligt så jag dog. ;_; Sen såg jag extreme home makeover som också var dramatiskt när man fick höra en kvinna skrika till 112 att hennes man höll på att dö.. Sen trillade hon när bussen körde bort ifrån huset 8D Ty såg jätte förvirrad ut. Sov gjorde jag också, i en och en halvtimme. Så nu är jag ÄNNU tröttare än förut, jag vet inte riktigt vad det är men så funkar jag! Tröttare efter att ha sovit. Alltid.

Love Actually

image

Såg nyss på love actually, med typ as söta par. Nej, jag brukar inte gilla smöriga romantiska komedier, men den här var sjukt gullig; dels för att martin är med, och spelar världens finaste som vanligt. Sen den-lilla-pojken-som-spelar-Paul-i-nowhere-boy, Thomas hette han tydligen, är sjukt fin och as bäst. Se bara på hans lilla perfekta dockansikte!? Rekommenderar filmen till alla. Eller de flesta. Se den! 
Och sen... the awesome moment när man ser gifs som har lagts ut på tumblr i den filmen, just sayin'.

 

 


Min lilla ponny, min lilla ponny häääst

DET HÄR är minnen. Såg på my little pony, de gamla verisionerna såklart, hela tiden förut. Speciellt den med den stora hunden och när de åkte utomlands. Hittade den vhs:en för ett tag sedan tillsammans med en film där Robert Downey Jr, som jätte ung, spelar en knark pappa. My life was so wonderful. TILLS jag tänker lära mig spela gitarr, det fanns massor av bra låtar som jag skulle kunna lära mig med hjälp av pappas gitarr. Men nej, nej, jag är vänsterhänt och kan inte spela på höger. Uuuundeeeeeeerbaaaaart. Inte. ;_;
Ursäktar den dåliga uppdateringen här på bloggen, har inga bra bilder att lägga ut - men jag ska bättra mig. En ny design kommer förmodligen upp snart också, ciao!

Tinker, Tailor, Soldier, Spy

Hej! Sitter på tåget med Anna efter att ha varit i stan efter skolan. Först köpte vi magnum gold, sen såg vi på tinker, toldier, Soldier, spy. Vi var yngst, och var de enda som fnittrade åt snusk, gapflabbade åt roliga miner och tyckte det var as kul att jag snöt mig, så det lät som jag grät, under hela filmen. Den var ganska bra, men Benedict var ju med och man kan ju inte annat än älska honom. Min man. Föralltid. Nu sitter jag och slurpar Pucko, och är i.. Vad nu... Solna? Vi har ganska långt kvar. Vi är osociala och sitter och bloggar, så nu ska jag faktiskt säga något för att bryta bloggtystnaden. "vad tyst det är.." inget svar. Hahaha ;_; nu börjar jag må illa. Elaka pucko och blogg! Nejdå Puzzzzz! :** ily!


I want this because of reasons

BACK TO THE FUTURE SWEATSHIRT JUMPER BRAND NEW
Seriöst, så fin och underbar. Måste ha den härrrrrrrrrr! Fast det får bli efter London resan. 
Ugh jag älskar ebay.

Shut up and make me some tea

Mina dagar går så segt när jag är hemma och har ingenting att göra.. har inga filmer som jag vill se, har redan sett de jag tycker om femtio gånger typ. Ska kanske se The L World, meeen vi får se. Sålänge sitter jag framför min dator, äter rostade majskorn (jätte gott faktiskt) och vill ha té. Är för lat för att fixa, så jag får sitta här med torkad hals. :< Såg nyss Changing the Rain videon, gillade den väldigt mycket. Gillar att de har gjort alla figurer och att horrors faktiskt liknar dem själva! :>
Nä nu ska jag fortsätta rita på min s.k hemlis, sch om någon som vet vad jag pratar om SCHSCHSCH.

Sjukling i skolan

Sitter i skolan och lyssnar på musik och tittar på duktiga barn som idrottar. Jag är sjuk idag igen, hostar så jag håller på att spy, nyser ut hjärnan ur näsan (euuuw) och kan inte prata. Men jag måste göra franska provet, bara få det gjort liksom! Nu ska jag fortsätta leka pedofil, hejdå! Blir en till bertvig bild, har ingen annan bra. :|


Watson, what HAVE you done!?

Ligger i soffan och ser på första sherlock Holmes filmen, fast jag borde plugga franska. Men lite övning blir det iallafall för att de pratar lite franska i den. Jag är sjuk idag, har druckit en kanna te redan, och det BRÄNNER i min jobbiga äckel hals. ;_; HAHA alltså jag älskar när Robert pratar franska, låter gulligt. <3 nu ska jag fokusera mer på filmen än mobilen så att.. Vi ses!


Mitt nya skal

Förlåt för så mycket iphone snack på senaste... jag är bara kinda beroende av den. Köpte ett skal med Anna igår, ett tillfälligt till mitt kattbuss skal kommer. Det var tydligen en känd målning ifrån Kina, en katt som sitter och väntar på någon bil. Den är gullig iallafall! XD 
Jag har blivit sjuk.. vilket suger. Vill inte missa så mycket i skolan så jag hoppas att jag kan prata imorgon (vilket jag inte kan nu) D: slurpar ingefärsté, fullt medveten om att jag borde plugga franska istället för att slö surfa på internet. Fast jag kan inte låta bli. :c ska ner och äta lite chips nu tror jag, göra lite mer té. Kanske grönt? Fast nej, det smakar hö sålänge man inte har fem skedar socker i. Så hejdå!

Godmorgon!

Ligger i sängen och vaknade för typ.. Fem minuter sen. Skriver ifrån min iPhone nu, allt fixade sig igår! Idag ska jag till stinsen med Anna för att handla skal, mitt har ju typ försvunnit på posten..D:


Min iphone har kommit till Ica

..Fast jag har inte hämtat den ännu. Sprang ner till Ica för att göra det, men det var frakt så jag gick tillbaka igen. Ingen har pengar här hemma så jag får vänta till mamma kommer hem.. det kan bli sent. ;_;
SÅLÄNGE överför jag alla 1000 bilder, prick, ifrån min gamla mobil och lägger över på usb minnet. 911 har överförts hittills... sen ska jag ge bort den till min över glada lillasyster. ÄNTLIGEN FÅR HON EN MOBIL SOM ÄR FETT PIMPPPPPPPPPPIG!! Skönt att den kommer användas iallafall.
Uppdaterar senare ikväll ifrån telefonen dådå!

EDIT EDIT EDIT. Fick hem min iphone, sen satt jag i simkortet helt fel. Får inte ut det igen för det sitter så djupt. ommer förmodligen inte uppdatera ikväll, eftersom mitt liv är cp karma just nu. Förlåt för uttrycket.

Mr. Brightside

Image and video hosting by TinyPic
Irriterande gif, hell yeah.~
Har suttit och lyssnat på The Killers skiva, Hot Fuss, hela eftermiddagen. Väldigt, VÄLDIGT bra skiva. 8)
Sedan har jag gjort egogifs, har inget liiiiv...
Jag är sjukt trött just nu, vill gå och sova men då kommer jag inte kunna sova senare. Ja, jag är som en liten bebis. Jag ÄR en liten bebis tbh. Jag äter och sover mest.. och påtal om det så är jag hungrig. Ska gå och äta lite, hejdå!

Vilar bara tassarna lite

Jag är så trött efter tio minuters pluggning.... kan allting helt okej bra, det är faktiskt inte så galet avancerat.
Det är så lätt så att det känns som om jag har missuppfattat allt. Förstår ni vad jag menar? ;_;
Ska få pizza till middag, har varit sugen på det i hundratal nu... Fast först ska jag lära in några grundämnen till!

Jag lär mig onödiga saker


Börjar störa mig på min sega hjärna, jag lägger allt onödigt på minne. T.ex hur många skedar socker Sherlock har i kaffet och vilken dag jag åt på subway för första gången. Sedan när jag läser läxor och så.. nä då så lägger den inte på någonting! Ointressant, totalt. Kanske för att jag har den avslappnande inställningen: "Vad ska jag seriöst ha för nytta med att kunna metallers smältpunkter när jag blir vuxen?" .... ja men seriöst. Varför ska jag också kunna säga "Jag tittar på snygga killar på stranden" på franska liksom? EEEEEH......
Nu är jag helt seg i huvudet, förlåt för den dåliga uppdateringen. Jag har tre prov att öva till och sov typ halva eftermiddagen... Sedan drack jag en och en halv koppar te och övade matte och läste NO. Jag ska faktiskt läsa igenom 10 sidor en gång till så det är bäst att jag börjar nu. Hejdå!

Ändrade planer, tydligen

Anna och jag är fett kavajjjjj i skolan!11 >w< <3<3<3 Mitt ögonbryn sitter långt upp, hgahha.

Kom nyss hem, efter en lång (kändes kort) dag. KLASSEN FICK REDA PÅ ATT VI HAR PROV PÅ TORSDAG, YAY!
Hade helt glömt detta, så tre dagar ska jag läsa.. och plugga som en galning. Jag trodde jag skulle få vila lite idag, men det blev väl ändrade planer. Anna och jag lekte med camwow på lite personer, och oss själva. Den enda seriösa bilden blev väl den över, alla andra är total derp. Ni får väl se lite när min iphone kommer, skickade iväg brevet till telia idag.. :D
Förresten, ska bo på BAKERSTREET i London. Seriöst. Oh god. ♥
Nu ska jag ner och göra lite nytta, aka plugga.

Såg nyss klart på The Office

Förlåt för ännu ett fangirl inlägg.. men jag måste bara.. uh. Såg nyss klart på The Office, BRITTISKA. Svenska verkar uruselt, kay. Jag brukar inte bli emotionell när jag ser på filmer.... men jag höll på att typ bryta ihop när jag såg slutet... ;_; Sedan fick jag skratta lite åt att de inte trodde de skulle vinna golden globe, inte ens de som filmade trodde det, eftersom de inte ens hade en kamera vid bordet och så vinner dem. Går upp på scenen, ser helt chockade ut och alla är i olika storlekar. En liten i rullstol, Martin - kortaste mannen eeeveer, Ricky och alla. Jag dog XD Ni kan ju se själva, hohoho.
Imorgon börjar skolan, uschuschuschusch, jag är för lat.

Oversized kavaj

Förra bilden (som jag raderade) var såpass dålig så jag tar den här istället. 
Ett litet fynd som jag hittade på myrornas i förrgår.

RSS 2.0