www.bleu.webblogg.se

Tänkte rekommendera min kompis Carloyns nystartade blogg. hon skriver sjukligt bra och har väldigt cool stil! www.bleu.webblogg.se förresten. Så jag tycker att ni absolut ska kika in och läsa! Ciao.

Sommarkläder var det ju

Jag var i stan igår med Glow, Anna och Nåmi. Med tanken på sommarkläder sen det har blivit så otroligt varmt!
Men nej, såklart inte. Jag kom iof hem med min episka tröja, men också med ett fulsött iron man gosedjur och I Blame Cocos skiva The Constant. Har laddat över den till min mobil nu och ska börja lyssna snart, mums. ~
Såg på Eurovision igår, och som om inte facebook redan upplyst er så vann ju såklart Loreen. Det var ju trevligt tycker jag! kekkek även fast låtarna igår sög och han med kanintänderna aka programledaren såg väldigt, väldigt stel ut.
Längtar efter mina glasögon, sedan jag har mina hos Anna (juste ja de är hos Anna, JUSTEEEE), så ser jag inte ett skit när jag ser på tv vilket är deprimerande.

It might not hurt now, but it's going to hurt soon


But as long as you still keep pepperin' the pill
You'll find a way to spit it out, again
And even when you know the way it's gonna blow
It's hard to get around the wind.

Vi fick en uppgift för temaveckan att välja vilken låt vi ville och tolka den. Sedan göra bild, film eller skulptur av vår tolkning. Jag valde en låt av Alex Turner, It's Hard To Get Around The Wind och fotade mina kompisars munnar med ett piller på tungan. Nåmis tunga ser ÄCKLIG ut. Passar kanske, iof.
Så den här veckan har varit SÅ jobbig! Har endast fotat, posat lite i Nåmis video som var ett hell att göra i det extremt varma vädret, men det gick bra iallafall! Idag har jag bara scrollat ner på min dator med tumblr framför mig, på skoltid, eftersom jag inte hade ett skit att göra! Inte mig emot dock, sen internet här är helt förstört och tumblr är det bästa som finns. Nästan.  Nu ska jag posera som en äkta modell (eller absolut, absolut inte) framför Nåmis lilla förvirrade, stressade face. Hejdå!

Min kannibal ask

Rensade min flyttlåda idag som... legat och ruttnat med saker jag inte orkat ta ur som jag inte riktigt bryr mig om. Först hittade jag min fingerboard (heter det så förresten? har glömt lite.) tänkte för en sekund "Herregud, nu ska jag se massor av tricks på youtube och sen ska jag bli pro på det här." ....Fast nej. Tog väl en minut tills jag tröttnade på att åka över skrivbordet.. Hehe. Sen hittade jag en fin liten ask, med blåa paljetter och ett hjärta på. Innehållet var dock chockerande, för när jag öppnade asken föll små gula tänder ut som såg ålderdomliga ut på mina byxor. USCH var ordet jag nästan skrek, för det var verkligen äckligt. ):
När jag nu är klar med allting så är det jätte tomt i mitt rum, omg. Nu tittar jag på topman efter avslutningskläder. Har kommit fram till lite vad jag ska ha, visar senare!

Velvet Underground - Pale Blue Eyes

Otroligt fin låt. OTROLIGT fin låt.
Idag har jag inte gjort så mycket, som vanligt då. Sett på lite Doctor Who, ritat och blivit klar en gång för alla. Ju mer jag tittar på bilden, ju onöjdare blir jag. Måste verkligen öva på anatomi. Rymde till Anna också, vi åt marshmallows och gjorde chubby bunny. Säger man gjorde? Låter helt stört iallafall! Sedan tittade vi på gamla videos ifrån tvåan och dog av skratt. Vi pratar med små bebis röster, interjuvar våra små nallebjörnar som är rockstjärnor. Vi aka fansen klappar och busvisslar i slutet medan Nåmi ställer sig bakom med händerna om nallarna och ler som en ÄKTA interjuvare brukar göra, alltså. Sen blev vi gamer gurlzzzzzzzzzz och spelade playing with fire 2 online och jag förlorade hela tiden. Anna var kvar med den lila bombaren, alltid. :(

Min älskade vägg

Postern köpte jag i London, och över den har jag min Ola Salo poster jag faktiskt inte rivit ner (!!) utan köpt när jag var på Jesus Christ Superstar. Har jag berättat om det ännu? Det var iallafall otroligt. OTROLIGT bra.
Idag har jag varit i stan, köpt sådana där skor man bara kan hoppa i och slafsa runt i och glasögon. Har fått mycket sämre syn, eftersom jag inte använder mina nuvarande. Det kommer bli förändring nu, eftersom den här gången är de fina, visar när jag hämtat dem och ca två veckor. Tills dess är jag blind.

Dark Shadows och McWraps

Mcwraps... Mmmmm. Ny favorit på McDonalds, kyckling och bacon som Anna, jag och Nåmi satt och stress åt innan vi gick in till barnvagnsvisningen av Dark Shadows som kom ut igår! Jätte bra film, Tim Burton och hans äckel bra filmer. (Skakar på huvudet) ärligt, den var både komisk och spännande med as söta skådespelare. Tjejerna ser ut som söta små dockor! ): Nu sitter jag hemma, ska rita lite och försöka få internet att funka en stund med hjälp av mobilen. Förlåt för dåliga uppdateringen, människor!


The Avengers

Tumblr_m3baolbhxi1qkj6gio1_500_large
I måndags, på en liten fin studiedag, så var Anna och jag i stan. Våran plan var att köpa saker vi behövde, som typ jeans och t-shirts men det blev väl inte riktigt så. Vi hade också en till bestämd sak på schemat: Se The Avengers, efter att jag hade suttit och tjatat om det sedan jag sett trailern någon månad sedan. Vi beställde biljetter, fnittrade och gapskrattade i säkert fem minuter åt att vi fick sitta på balkong. Vi stress åt på McDonalds, där jag fick en kycklingburgare de glömt att fritera, euwwwwww.... Fick en ny iallafall! Efter att vi stått i en lång kö så fick vi hotsnacks och cola, gick typ jätte högt upp och satte oss på våran lilla balkong. Vi var i extas, och INGEN satt på vår balkong, så vi allt var sådär amazingly amazing. Filmen var också det, ärligt. Jag satt i två timmar och tänkte "Är detta en episk guda gåva?" och Tony Stark aka Robert bebe, var helt underbar. ♥ Han som spelade Loki var också fin.
Effekterna var mer än otroliga, humorn as bra och skådespelarna, som sagt, var också gsehthhgt. Efter det så gick vi runt i lite affärer till vi kom till SF bokhandeln, där Anna och jag gick runt och petade på allt som hade med Doctor Who och Supernatrual att göra. "TITTA, TITTA... SNÄLLAAAA GE MIG DIG." var fraserna vi använde mest och sedan: "Herregud vad ska jag köpa av allt det här." när vi satt och grät på den stora trappan med våra böcker i händerna. Slutade med att vi kom hem med flera böcker var. Jag köpte The Brilliant Book 2012 och Doctor Who insider tidning.
Detta var ju tidigt i veckan, men ingenting har hänt sedan dess. På lördag ska jag grilla med Anna vid sjön, vi ska ha summer nighttttttt..~ Haha, men ärligt, det känns som om det är sommar.

RSS 2.0