Happy Halloween, you creeps

BOOOoooooooOo, min halloween outfit. Jag är på tok för lat för att ta en bild så ritar jag lite snabbt istället. Jag har faktiskt lite bråttom. J
ag ska snart till Anna och ha Halloween partaj med henne, Elise, Nåmi, Glow. Det kommer bli awesome. Alla har bakat en sak var, jag kan inte säga vad min är för det är en heeeeemlis. Det blev faktiskt fint iallafall, har bilder och jag kommer ta flera ikväll. Eftersom det kommer vara en sådan hård fest, med saft och godsaker så kommer jag komma hem imorgon och vara trött. (Obs, kommer sova över, kan vara det också.) Ciao, läskiga människor. Vad är eran kostym för kvällen?

Möt min fisk

När Nåmi och jag kom hem från Anna så sa vår lillasyster att vi skulle gå upp för trappan för att hitta en överraskning. Så vi gjorde som hon sa och vid trappan så stod det en stor lapp, där hon ritat vår katt Bertvig och skrev: "Titta in i era rum, det här behövs också för överlevnad." Så vi gick in till våra rum och så stod det två varsina stora vaser med en kamp fisk i. Det var som en sen födelsedags present från en tjej som hjälper min pappa. c: Min är den på bilden, visst är han super fin? ♥
Funderar på att döpa honom till Ringo, Joshua eller Cap. Vad tycker ni?
Jag måste också fundera på var jag kan ha honom eftersom vi har en katt. Den lataste katten i världen dock, han orkar ju knappt hoppa upp på mitt skrivbord, men jag vill hellre vara på säkra sidan och hålla min fisk säker. Byrån passar kanske? Vi får se. Välkommen hem Ringo/Joshua/Cap! 

The fault in our stars

Tumblr_m7mooycqwj1rc49lro1_500_large
Beställde just The Fault In Our Stars och ni anar inte hur förväntansfull jag är! Jag vill bara läsa den ååh.
Jag ska göra en recension när jag läst klart den såklart, och många säger att den är helt fantastisk! :D  
Förresten, min design är på tok för vit. Det gör ont i mina ögon och ugh, jag ska ändra den. Har bara ingen passande bild som jag kan ha på den, så vi får se hur långt det tar innan jag får någon ny! Nu ska jag äta lunch och sen åka till Anna. Ciao.

I behov av skjortor

Jag är en sådan som har blivit mer och mer noggrann med vad jag köper och inte köper. Det är väl positivt på ena sidan och negativa på andra. Jag får inte så mycket köpt, och nu behöver jag faktiskt lite nya kläder sedan min garderob är en blandning av fula tröjor från Shock (förlåt men de är faktiskt inte alls .... min stil längre.) och munkjackor med piercade björnöron på. Usch. Tee-hee. Förresten, fick glädjerus idag av två anledningar:
THE FAULT IN OUR STARS FINNS I SVERIGE, fast på svenska? va. Och sen att det är höstlov, så skönt huhu. Har faktiskt... ganska mycket att göra. Har helt uppbokat till på fredag vilket är väldigt ovanligt om man heter Ditte. [: Så jag har massa kul framför mig, men just nu är jag trött och njuter av en totalt händelselös fredag. 
 

Första snön

Första snön föll igår kväll och det var ... chockande. Vi blev jätte glada och sprang ut, det var riktigt mysigt, men i oktober? OKTOBER?
 
Jag sitter i skolan just nu, vi har tema vecka och jag är så gott som klar. :D Det är väldigt lugnt och skönt och jag har lite hjärnsläääääääpp om vad jag ska skriva, om ni ursäktar mig. HEJ GLOW, hon hänger över min axel, vill du skriva något?
www.glowby.blogg.se
I

Trött och uttråkad

Kan först börja med att berätta om igår då jag, Glow och Nåmi var hundvakter till tre små söta hundar. Vi köpte Kina mat och såg på The Avengers och Snow white and the huntsman! Jag är en person som somnar väldigt tidigt, så jag la mig i sängen och somnade vid kvart över ett, och vaknade vid två för vi behövde gå till bilen och bli skjutsade hemåt. Jag vaknade klockan halv elva idag, vilket är sent för att vara jag, och sedan dess har jag inte gjort ett skit. Nästan. Såg lite av Casanova och Partners in crime, lagade mat, var inne på tumblr.... inget mer. Det är skönt att inte ha några planer för dagen, men samtidigt så känns det som om jag slösar bort mitt liv, jaja. JAAAJA. Nu ska jag se på lite mer film, äta choklad och ha det skönt. Ciao!

Mys fredag

Titta! Jag har satt upp ljusslingor i mitt rum, det är super mysigt! *__* Det har varit lite små problem med att sätta upp dom dock, och det är ännu inte klart. Min pappa stötte till min lampa, så själva glaset föll av, repade mitt skrivbord och förstörde min doctor who mugg. :( Han limmade ihop det och blev som tur var inte skadad! Men han kommer göra klart slingorna imorgon, och då kommer ni få se hur HELA mitt rum ser ut, woho.
Som ni kanske ser på bilden så har jag hål i min vägg att fylla med posters, bilder och urklipp. Jag ska gå ner nu och bläddra lite i tidningen, för det är någon.. film tips sak i DN idag så jag kan hitta lite fynd. :D
Förlåt för dåliga uppdateringen, jag har faktiskt haft fullt upp med äckel prov och fin födelsedag! Skriver mer om den i inlägget under för det är roligare när det är uppdaterat på samma dag .. om ni förstår. Nu ska jag skriva, rita och sedan bara... strunta i allt, vara inne på tumblr och kanske se något avsnitt av The big bang theory. 
Ha en underbart mysig fredag YOU GUYZ.

Ett år äldre idag

Min födelsedag har varit jätte bra hittills! Skriver på mobilen och gästerna kommer om 30 min. Ska kanske sova lite i väntan... Hm. Skriver mer om idag senare!


Dagen innan 14, den 14 oktober

Jag brukar alltid skriva långt om vad som händer dagen innan min födelsedag, och hallelujah jag har saker att prata om faktiskt! Klockan ett så åkte jag, Nåmi och Anna till staden för att se på filmen Looper. Först så åt vi på McDonalds, och sen köpte vi biljetter, tittade på Topman och gick till Gallerian. Där hittade vi alla ljusslingor, Anna köpte blåa, Nåmi röda och jag vita. När jag kom hem så försökte jag reda ut dem för att få en lång rad och jag blev jätte arg - dels för att den är FRIGGIN TOLV METER och dels för att det inte gick att få ut allt.
Får ta i tu med det på tisdag, för måste duscha och skriva svenska argumentations text nu. Iallafall. Looper. Jag vet inte riktigt vad jag hade trott att den skulle vara. Den var väldigt bra, otroligt coolt gjord! Vi satt PRECIS vid högtalarna, så jag behövde hålla för öronen och när de sköt varandra, vilket var väldigt ofta, så hoppade jag till och sprattlade som en... zebra. Ärligt. Förstörde nog lite för han brevid mig. :( Förlåt du med glasögon som hade mina händer i ditt ansikte under halva filmen, det var faktiskt inte meningen. Jag kan försöka berätta lite kort om vad det handlar om. En kille, som är en såkallad Looper: Män som skjuter kriminella som skickas från framtiden till 2012. Plötsligt en dag så är det han själv där och borrar in ögonen i hans. Hans gamla jag attackerar och slår honom medvetslös och rymmer. Sedan så händer MASSOR av saker, och med massor menar jag extrem.
Slutet var bäst, och det ska jag inte spoila. :] Se den, punkt slut. Nu ska jag som sagt duscha och skriva svenska text. Sedan krypa ner i min säng och sova. Uppdaterar eventuellt inte imorgon, men vi får se. Kanske kan skriva något från mobilen eller liknande! Ciao.
 

Dra ur min plugg, tack

... hahaha försökte vara fyndig med själva rubriken men sen blev allt bara fel. Får vara kvar ändå!
HEJHEJ. Jag borde som sagt plugga och jag ska satsa på det idag. Lite senare. Elise kommer hit och JAO, efter det ska jag skriva massor av tråkiga sammanfattningar och nej jag orkar inte. D: Kommer bli så skönt när nästa vecka är över, då kan jag bara ligga i min säng och strunta i det mesta.. ja. Har inte mycket att skriva om, på den här bloggen. Ni som läser, vad borde jag skriva om egentligen? Vad vill ni läsa om? Jag har ingen aning.

Mitt totem

När vi gick i femman, så var Glow, jag och Nåmi uttråkade och googlade runt på hur man hamnade i hypnos. Vi hittade ett ställe där vi trodde man gjorde det, plus att man skulle finna sitt totem. Ett djur som hjälper en och håller en sällskap, TYP. Glow lästa alltså upp en text med vattenfalls ljud i bakgrunden. Den var väldigt detaljrik och lugnande (man sover ärligt talat) och beskriver hur man kommer längre och längre in i en skog och träffar ett djur vid en glänta. Djuret som kommer ut blir ens totem och min var en grävling som har gjort lite förändringar i sin stil på senaste. Monokel, väst och bas röst är tydligen inne i totemvärlden (eller absolut inte alls inne, eftersom min är en av de som pratar. Finns det ens några som gör det? hm.) 
Och eftersom jag tillhör Hufflepuff så är det väl allt väldigt passande. Det var dagens... lära, okej. Nu kan ni alla känna er duktiga.
Jag ska göra mina nu, eller plugga till mina två äckel prov som jag absolut inte orkar med. Och sen ska jag tända ljus, kanske se på en film, Short Cuts??, för att det var länge sedan jag såg något med young downey nu. Mys, om man bara skippade pluggningen. Fredag är det också, älskar fredagar. Veckan har gått sjukt fort som alltid och snart är den en vecka till Nåmi och jag fyller 14. Ja, vi är små och beter oss som om vi var fem. Vi skriver önskelistor och väljer kakor och hoppar på våra sängar dagen innan! Och jag hoppas djupt att vi inte kommer förändras.

Little downey things

En tumblr jag skulle kunna reblogga allt ifrån. *klappar hetsigt på alla bilder* 
 

1 oktober

Köpte mössan från topman igår i stan.
 
Så nu är det höst, löven är antingen gulgröna eller röda och det regnar hela tiden. Jag älskar oktober, det är en sådan mysig månad! Té och mössor och inomhus - den här månaden är MIN. *_* Ska kanske klippa lite av mitt hår idag, det växer som ogräs och det blir fulare och fulare, ugh. Borde verkligen plugga också. Har två prov till nästa vecka på flera sidor och NEJ jag orkar inte. :< Det har varit halv studiedag idag (en lektion på morgonen hade vi) så jag borde egentligen ha gjort en massor, men det enda jag gjort är att vara i skolan i två timmar, duschat, gjort pasta, fotat bilder, sett på superamazingproject och varit inne på tumblr. Och nu ska jag rita så, ja. Produktiv är vad jag är, host.

RSS 2.0