Holy macaroni, kom och rädda mig någon
TITTA vad tråkigt jag har. Snälla, någon som kan komma och rädda mig ifrån mitt eget liv?
Haha nä, överlever sålänge jag har tubeplus, sådeså!
Har varit nere på torget aka en-grill-ica-och-tobak-affär-där-ingen-är-torget. Ica kallas det också, eftersom det är det enda folk gör när de är där, handlar lite chips typ. KEBABEN VAR..... OKEJ IALLAFALL, de tog ut små hårda köpta bitar kött och värmde, la på mjuka pommes och voilá, kebab tallrik ala torgetdäringenär.
Ska sluta klaga, bättre det än inget. Äter nästan allt ätbart, och äter endast när jag är hungrig. Vilket är hela tiden.
Mums.
Nu ska jag fortsätta se på tube, lite big bang theory eller kanske Womb för att variera? Vi får se, fellazzzzzzz.

Äntligen är våren här

Inte för att retaaaaas.... men såg här såg det ut i Hyde Park i London när jag var där för några veckor sedan. Våren var redan DÄR och väl hemma så var/är det ju helt grått och fult. Fast idag var det ganska varmt och fint, men då är jag såklart sjuk - eller har blivit sjuk idag, och sitter med en svidande svullen hals och näsa och lite feber. Är inte livet underbart? ♥ 
Nu ska jag ner och dricka kvällste för att iallafall kunna försöka somna tidigt.
Adioz amigozzzzzzzzzzzzz! (Spanskan är på topp, hell yeah.)

Im burning up the sun just to say goodbye

Hej, tänkte bara säga att doomsday avsnittet av doctor Who var alldeles för mycket. För mycket fint och sorgligt alltså. Jag grät, vilket jag aldrig gjort förut till någon film, och hulkade som en liten tomte. Tårarna bara rann och när doktorn grät och hon sa "i love you" och han sa hennes namn och usch vad töntigt det låter när jag skriver det. Men jag är ganska förstörd nu, och det gjorde ont att titta på bilder på dem till det här inlägget, uschi. Kommer sakna Rose, uääääääh. (Gurglar) Ni som ska se DW är sönder spoilade nu, förlåt. Det kommer inte att bli så mycket tvserie prat och så på den här bloggen mer. Kanske lite då och då vid vissa tillfällen men det här är mer... eh.


Nämen hallå, hallå

Haha, tar tillbaka det jag sa innan att jag inte uppdaterar ifrån datorn sålänge det inte är dödsviktigt. För det här är inte det. Idag har jag lekt med mina actionfigurer, gjort en liten historia med dem och JA, vadå, de är mina små älsklingar. Hur tråkigt jag hade är dock en .. annan sak, hehe.

Fin himmel och jag har inget liv

Image Hosted by ImageShack.us
Såså, jag har varit borta ett tag till nu, usch usch. Det är faktiskt tråkigt att bara uppdatera med korta texter och halvdana instagram bilder. Jag kopplade in min mobil i datorn för att få LITE internet, och resultatet var ju okej. Kan inte komma in på tumblr och allt annat är så segt, så segt. Det har tagit ungefär 15 minuter att ladda upp ett par bilder och kommit in på deviantart. Kommer förmodligen uppdatera från mobilen ett tag till sålänge jag inte har några über viktiga bilder att lägga upp. Så, vad har jag gjort på senaste tiden?
Legat i min säng och tittat på Doctor Who och The Big Bang Theory. Endast. Jag har inget liv, oh yay!
Bilderna är förresten tagna för ca 2 veckor sedan när jag var påväg till Glow. Det var väldigt fin och färgglad himmel så jag kunde inte stå emot att fota, tee-hee.
Nu ska jag se på Doctor Who och ha ångest över No provet... eftersom jag inte orkar plugga. Tror det kommer gå okej iallafall, eller? Ses snart, eller, så snart jag får tid. Förhoppningsvis imorgon!

Hemma igen

Hej, Sverige! Eller de som läser min lilla blogg. Jag är hemma ifrån en underbar... Weekend? I London. Låter dyrt och fancy. Jag har gjort en massa, skriver i nästa inlägg och lägger ut fler bilder, för jag skriver på min lilla telefon, och jag orkar inte skriva så galet långt. Internet krånglar fortfarande... ;_; Hjhgmh får se hur jag gör. Det har snöat här tydligen, där borta i fina staden så är våren ny och allt är krispigt grönt... ~ De har hårda sängar dock, så min nu känns extra fluffig. Trots min lilla jetlag ska jag se hungerspelen med Glow imorgon, för vi båda har läst klart boken och det ska bli spännande. Sista dagen på lovet, är inte direkt sugen på att ha 4 prov inom 2 veckor igen. Så, sov så gott, pluttisar (usch, känns så ensamt att prata med folk som kanske inte ens läser. Jaja, jag är så tragisk, SÅÅ...) natti!


Gårdagens outfit


RSS 2.0