Dagen då Ditte dog av jordnötssmör

Min familj tror jag kommer dö av jordnötssmör, sen jag åt en halv burk själv. Så de har gömt burken, som jag hittade nyss igen. Några skedar och muuuuuums. Varför ta bort det goda ur livet liksom? Jag förstår inte!
Jag tänker förresten ingå i en förändrigs fas (haha, vet knappt om jag använde ordet rätt där men det lät proffsigt) klippa och färga håret, slänga bort min garderob och lägga på ett ställe för små 11-åringar som klär sig i svarta tröjor med vit text och en skrik rosa kanin på. Sen köpa nya, spara spara spara och ja, genomgå en förändring. Nej - jag kommer inte byta stil totalt, kommer inte ha långt hår ner till fötterna kommer ha mörkt kort hår. Kommer inte bli tjejig heller, för det passar mig inte alls! Jag kommer inte att se ut som en helt ny människa i slutet av sommarlovet! Längtar till England och London, vi åker dit den 20de Juli. En dag i London och resten på kusten, dricka té varenda dag och springa runt på stränder och bada. Kommer komma hem solbränd och lycklig! Innan dess, imorgon alltså, åker jag till min mormor och morfars landställe. Vi kommer åka till göteborg ett dygn och sova på hotell som förra gången. Älskar det! Något jag ogillar är dock vädret, seriöst, man kan inte ens tänka på att bada när det ser ut som om det ska börja regna om en sekund. :(
Gillar ni den nya designen förresten? 
 
 

Traffic Warden

 
Någon som har sett den här kort filmen? Den är underbart söt. Den är tio minuter lång, och den är värd att spendera tid att titta på! 
Är sjuk idag igen, värre än igår. Låg och försökte sova i två och en halvtimme, sen vaknade jag klockan fyra och gick upp. Somnade senare dock till tjugo i tio, så det var väl bra. Intressant att lyssna på mina tider känner jag. Hm, vad ska jag skriva om här egentligen? Tips, någon?

Det här händer när jag blir trött

En 20 sekunders bild där tionde doktorn ser awkward ut.
Har haft det mysigt idag hos Della, åt upp 10 tabletter av bafucin på femton minuter. Blev nerdrogad, såg helt förstörd ut. Är sjuk, feber, halsont och snuva.. Mitt i sommaren! 
Hemma hos Dello så gjorde vi amerikanska pannkakor, som var fula men jätte goda.. pratade i två timmar och såg på film. Herregud det SPÖ REGNAR UTE. Kan inte hålla mig till ett ämne, uh. Ljudet, oh my god, ni borde höra. Det låter som om någon duschar på högsta level av .. vatten... eh, och bara strösslar över jorden. Och nu slutade det. VAD HÄNDER, hjääälp..... Della tycker att gud tog i lite mycket när han kissade, hahahah åh gud. /torraste humorn i världen. HAHA oh get it? Okej jag är lite ensam. Kanske dags för mig att sova. Kommer ändå vakna av den här äckel snuvan. Natti!

En dag utan händelser

....Är vad denna dag var. Ingenting har hänt. Nästan. Satt och drack té, eftersom min hals har bestämt sig att ta sommarlov också, varit i pyjamas hela dagen. Gråtit 2,5 år senare över att David Tennant har lämnat Doctor Who eftersom vi såg på The End Of Time Part 2 för första gången. Nåmi satt där med sitt stone face, medan jag satt och hulkade och klappade på skärmen, och jag överdriver inte. :c Har kommit lite för högt upp på fangirl skaran antar jag, ugh.
Har sett på kvalitéts bloggar också, massor av fina med otroliga bilder och intressant text. Tänkt att jag borde förändra min blogg lite, men sen när jag väl tänker efter.. om man inte tycker det är intressant att läsa om mitt "liv" (det sitter världens största nolifer och skriver det här, hoho.) och se på mina små bilder på té och katter så behöver man inte sitta och göra det heller! Adiossss~
 
 
 

Ursäkta men vad händer?

Kom hem alldeles nyss ifrån mitt land, och herregud vad skönt det är att vara HEMMA.
Jag har varit på en liten ö, mitt land, med samma människor i en vecka vilket gjorde till och med buss resan väldigt rolig. Loggade in på blogg.se.... och dagen var förstörd. Nejdå, men fortfarande - Vad HAR HÄNT. 
Hatar den nya designen, för att vara hundra procent ärlig. De försöker vara lite sådär moderna, men allt är bara förvirrande och jag förstår ingenting. Vad var felet på den gamla som har funnits sålänge jag har varit här? dvs över 3 år. 
Ska trösta mig själv med tacos till middag och sedan salsa och chips kvar som jag omsorgsfullt kan doppa. ;_;
Fin bild däruppe. Men det är lite så som det blir ibland! Behövde en bild till det här inlägget, kays.
Vill klippa mig och färga om håret! Däruppe ser det ju fint lila ut men nänä, påriktigt är det grått som dimma. Ska klippa mig fint, 80 tals frisyr? hm, och färga det brunt. Min naturliga färg, om inte snäppet mörkare. 
Så. Nu ska jag äta tacos och sen se på Doctor Who. Skööööönt att vara hemma.

Kattpojke


Spökiga vi är.
Såg på Wonder Boys nyss, helt okej film. Förutom att Robert spelar gay och jag kunde inte låta bli att tycka att allt var underbart, hihi.

Nej, det här är ingen katt blogg

Det är bara bilder på Bertvig hela tiden, hehe. Han är så söt så ni får leva med det ett litet tag till.
Titta på hans "lilla" mage ~ Väldigt fluffig att peta på dock.
Ser just nu på The Hobbits produktions videodagböcker, underhållande och gulligt. Längtar tills filmen kommer ut i November!
Sommarlovet har varit väldigt regnigt och grått hittills, så det känns mer som helg. Synd, tycker jag. Fast nä.

Stadsfika

Fotade den här ute igår också. Första dagen på sommarlovet då! Ska till stan med Nåmi och köpa Doctor Who The complete specials, för vi är så desperata. Sen ska vi möta vår mamma och fika eller liknande, göra våra glasögon i bättre storlek och sen få skjuts hem. Tycker det är en fin plan på dagen som nu innan spenderats framför datorn med film. The Pick-Up Artist som var väldigt skum men bra. Väldigt gullig och rolig!
"Did anyone ever tell you that you have the face of a Botticelli and the body of a Degas?"
Vill också gå runt i as cool 80-tals frisyr och köra bil utan tak. Snälla. Jag ber, kan någon ge mig en tidsmaskin? ;_;

Heart and Souls

Hann bara se en till film, Heart And Souls. Ska sedan sluta mörda er med filmer!
Åh jag älskade den här filmen också. Satt och typ blinkade förtrollat under hela och as garvade, sjöng med i Walk Like A Man, blev emotionell och ja. Hela filmen var jätte bra, trots att den var gammal så var faktiskt CGIn inte så dålig. Älskar, ska se om den här snart igen. Mitt sommarlov kommer bli underbart, har massa filmer att titta på... heeeeeheee. Det här är bara början, okej. Är det bara jag som sitter hemma och ser på 80tals filmer med Robert Downey Jr? Om det är så, borde faktiskt fler göra det. Underbart sätt att underhålla sig på, tycker jag.
Den här filmen påminner mig lite om en äldre version av Ghost Town, med Ricky Gervais om någon har sett den!
Bara att den här är lite mer.. awesome. Nu ska jag lägga mig, alla mina kompisar har loggat ut ifrån MSN och jag sitter ensam och glor medan jag scrollar på tumblr. Kul ändå. Hoppas jag sover länge ikväll! För jag är verkligen trött och det är trevligt att sova ut. Funderar också på att ha en frågestund, som jag svarar på i ett videoinlägg. Någon som gillar idén? För isåfall kanske jag gör det!

Chances Are


"Alex has a lifetime full of wonderful memories. Unfortunately, they're not his."
Summerar väl filmen väldigt bra. Älskade den här filmen och jag rekommenderar den. Ja den är inspelad 1989, det är underbart. Robert Downey Jr spelar underbart, och ja alla spelar underbart. Idén är as bra och mmm, det är nog nära att vara en av mina favoritfilmer. Och han sjunger med sin äckel fina röst och åh. Chances are, jesus christ jag dog. Sen skrek jag också, åh ja, jag låter så jobbig just nu men jag är ensam hemma och får göra vad jag vill, sådetså!
Ska fortsätta med mitt RDJ marathon och fortsätta med nästa film, sen blir det lite mer Single Father. Har bara ett och ett halvt avsnitt kvar nu!

Sommarlov!

Jag brukar aldrig vara ensam hemma, men nu är jag det! Vill vara det oftare, det är skönt!
Sett på film, skriver om det senare, sedan hoppade jag runt och skrek, tog kameran och sprang ut där Bertil - katt modellen - väntade. Fotade lite natur och så, och sen honom. Resultaten ser ni där uppe, yep.
Nu är det sommarlov! Vi var bara ca 2 timmar i skolan, sen åkte vi hem och ja, det är väldigt skönt. Ska få sova hur länge jag vill i 68 nätter. Låter sjukt mycket och jag äääälskar det! Även fast jag inte sover så länge.

Ser på Single Father...

image

Mini med nytt hår

Jag har inte haft den här bloggen såpass länge så ni har fått se hur jag såg ut för "länge" sedan. Det här var för tre år sedan då jag hade klippt mig dagen innan och var så stolt. Haha musiken. </3

"What's the motto with you?"

Hej, Känner mig lite ensam just nu, liggandes ner dödstrött med sega tankar. Såg på lite extras idag, var med Anna och bakade kladdkaka, spelade pokemon och såg på lekonkungen. Bästa filmen Disney gjort tror jag, så fin. Alla tre satt i min säng och var nostalgiska och röt som lejonen som svar när simba blev kung igen. Ja, vi är som femåringar, men vad spelar det för roll. Sen satte jag en spindel och kvävde den i ett glas för den hade chillat i mitt rum, glömde den och nu så var glaset borta på balkongen. Blåst iväg, lyckat! Är så extremt trött nu, JISSES. Godnatt!


Nya glasögon


Älskar dem. De sitter lite löst dock, ska göra de mindre .. när jag hinner.

Bread makes you fat!?

MUMS.
Titta mina glasögon, de är nya! Mina rdj glasögon sådetså.
Det är första juni och regnar, tycker det är så somrigt som det kan bli.

RSS 2.0