Donnie Darko

Tumblr_mf9oh0rf8t1rozurzo1_500_large
Hade en väldigt mysig kväll igår! Nåmi och jag åkte in till Södra för att sedan bli hämtade av mamma och lillasyster. Vi åkte till några kompisar till oss och såg på film, åt hamburgare och kladdkaka och drack mint té. Vi såg på filmen Donnie Darko, som var otroligt bra. Den var spännande hela tiden och hade bra skådespel och stämning! Den har stannat kvar i mitt huvud sedan igår och är väldigt tänkvärd. Gosh, det finns inget bättre än bra film ärligt talat.

Tandläkaren

En bild på mig för ett år sedan tagen på vårat hotell rum i London. Jag längtar efter England och att kunna använda solglasögon plus en tunn jacka igen.
 
Jag har varit duktig idag. Jag gick från skolan vid ett och tänkte att jag hade en skön eftermiddag framför mig. Så jag stod upp på bussen, väntade på tåget och sedan satte jag mig ner och höll på med min mobil. 1 procent kvar av batteriet och mobilen stängdes av fem minuter in i tågresan, blev onödigt arg. Så jag satt ensam och kall med ingen musik, jaja, jag tänkte att jag slutade tidigt ändå, slapp två och en halv lektion. Jag kom till tandläkaren efter lite problem med vägar. Fick oväntat en stor spruta nerstucken i mitt tandkött (de var snälla och gav mig salva innan iallafall!) och sedan petade de med massor av skumma instrument i mina tänder och kluttade i plast som smakade som aceton. Det kändes lite som en film, för jag såg bara deras ögon som log och sa "du är en duktig patient" till mig ungefär var femte minut. Jag försökte säga tack varenda gång MEN de hade fingrarna i hela min mun och jag försökte le så gott jag kunde med munnen vidöppen. Mina tandläkare är väldigt snälla, de var verkligen peppande och det kändes knappt när de jobbade pga all bedövning! Det blev lite problem för min tand var för liten och så men, men. Jag gick därifrån med en lite större tand, som fortfarande var väldigt liten och inåt vänd? jag vet inte. De sa "Nej, det här blev ingen skönhets tand men det är det ända vi kunde göra." Och nu när all bedövning åkt bort trycker den hårt och blöder lite men det är helt okej. Kände mig lite snurrig och illamående och är nu lite febervarm men jag tror det är mest att jag har varit ute och fryst till is i ca 20 minus. UGGAAaa, var är våren?

Gorillaz - Crystalised

 
En av mina favoriter, en the xx cover gjord av Gorillaz! SÅ BRA.

planerar vår i sexton minus

Hittade super fina kläder från topmans nya kollektion idag. Jag har blivit lite beroende av snygga jeans och strumpor vilket är ovanligt för att vara mig. Fast liksom, titta på dem. Melon, donut, hamburgare och banan strumpor? Hur skulle jag någonsin kunna låta bli. Kommer bli bra tills när jag ska börja använda låga skor till sommaren så de syns. Fast det är ju långt kvar till dess, men plaggen över känns lite våriga/somriga men det hindrar inte mig från att beställa dem denna månad. För jag ska börja spara till London resan nu efteråt. Jag är så peppad förresten, det kommer bli underbart, för England är det bästa landet någonsin och det kommer vara blommigt och lite varmt och fint. Sexton minus var det idag förresten. För tona ner detta glada inlägg. Hallelujah! Känner att varmare tider är påväg. Host. Host.
Earth angel, earth angeeeeeeel will you be mineeeeeeee, my darling deeeaaaarrrrr love yoou all the timeee, i'm just a fool, a fool in looooooooove, with yooooou.... (jag har haft den där låten på hjärnan sedan jag såg tillbaka till framtiden i måndags. Ugh, den är mysig dock.)

Back to the future

Heeeeej! Idag har jag varit sjuk, så jag la mig framför tvn, drack té och såg tillbaka till framtiden, för det var länge sedan jag såg den. Brukar mest se på tvåan faktiskt? Pssst... ettan är bätttre. Iallafall, det gav mig flashbacks från Danmark och mina gamla Nike skor jag köpte efter jag såg filmen för första gången och att jag var förälskad i Michael J Fox. (Men hallå, vem blir inte det som har sett den filmen ärligt talat?) Och som sagt, jag blev jätte förtjust nu också. Han har så fina kläder och hela han är PRECIOUSSSSss. Så efter jag var klar hämtade jag min jeansjacka och min pappas väst och satte ihop en.. så-nära-jag-kan-komma-marty-mcfly-outfit som jag kommer ha på mig i vår. Jag gillar den. Så nu sitter jag och inväntar varmare tider. Jag hoppas på att åka till skolan imorgon, men man vet aldrig.
 

Pyjamas dagen ut

Jag har kommit på det ända negativa med att ha kort hår. Antingen ligger det snällt och fint på morgonen eller så står det upp ÖVERALLT och inte på ett snyggt sätt. Mer en slinga som står rätt upp mitt på huvudet och en liten tuss bakom örat. Idag har det varit en sådan där pyjamas dag (som alltid för mig egentligen) då jag bara ligger inne, ritar och ser på film. Idag såg jag om The Great Game (sista episoden i Sherlock s:1) och den är lika bra som alltid. Får mig dock att längta ännu mer till i december i år. Jag beställde nyss biljetter till Frankenweenie som Anna, jag och Nåmi ska se imorgon! Det kommer bli as bra, ny Tim Burton film som har fått 4+ i varenda tidning. Har höga förväntningar och jag tror filmen kommer leva upp till dem! Jag har börjat skolan igen, skrev jag det i förra inlägget förresten? Iallafall, det är riktigt tråkigt och blablabla men men. Thats life. Jag får sitta och försöka hänga med och göra det bästa jag kan på proven. Mycket kul kommer hända 2013, det blir nog ett bra år. Jag kommer åka till precious fina bäst London i April också och det kommer bli bäst. :] Tur att påsken kommer tidigt i år, för ärligt talat - jag blir redan glad och förväntansfull av att tänka på det nu.
Ska sova snart, ja, jag somnar tidigt. Jag tycker det är skönt och om jag skulle vara uppe till fyra skulle jag börja förvandlas till en gremling och hoppa iväg och döda folk. Kanske inte. Ser redan ut som en liten Gremling dock. >:

Ny frisyr

Bonjour. Klippte kort idag på Toni & Guy och jag blev nöjd. Det är finare live faktiskt, mycket finare, och jag kan fluffa upp det till extreeeemt! Var väldigt orolig innan eftersom jag 1. inte klippt så förut 2. inte gillar att gå till frisören men det gick väldigt bra ändå. Drack mango smoothie och det var så extremt skönt när de masserade in balsam och schampoo i mitt hår. Jag förvandlades snabbt till en katt och purrade. (Förhoppningsvis inte men det kändes så.) 

RSS 2.0