The Avengers

2012-05-03 @ 19:43:44
Tumblr_m3baolbhxi1qkj6gio1_500_large
I måndags, på en liten fin studiedag, så var Anna och jag i stan. Våran plan var att köpa saker vi behövde, som typ jeans och t-shirts men det blev väl inte riktigt så. Vi hade också en till bestämd sak på schemat: Se The Avengers, efter att jag hade suttit och tjatat om det sedan jag sett trailern någon månad sedan. Vi beställde biljetter, fnittrade och gapskrattade i säkert fem minuter åt att vi fick sitta på balkong. Vi stress åt på McDonalds, där jag fick en kycklingburgare de glömt att fritera, euwwwwww.... Fick en ny iallafall! Efter att vi stått i en lång kö så fick vi hotsnacks och cola, gick typ jätte högt upp och satte oss på våran lilla balkong. Vi var i extas, och INGEN satt på vår balkong, så vi allt var sådär amazingly amazing. Filmen var också det, ärligt. Jag satt i två timmar och tänkte "Är detta en episk guda gåva?" och Tony Stark aka Robert bebe, var helt underbar. ♥ Han som spelade Loki var också fin.
Effekterna var mer än otroliga, humorn as bra och skådespelarna, som sagt, var också gsehthhgt. Efter det så gick vi runt i lite affärer till vi kom till SF bokhandeln, där Anna och jag gick runt och petade på allt som hade med Doctor Who och Supernatrual att göra. "TITTA, TITTA... SNÄLLAAAA GE MIG DIG." var fraserna vi använde mest och sedan: "Herregud vad ska jag köpa av allt det här." när vi satt och grät på den stora trappan med våra böcker i händerna. Slutade med att vi kom hem med flera böcker var. Jag köpte The Brilliant Book 2012 och Doctor Who insider tidning.
Detta var ju tidigt i veckan, men ingenting har hänt sedan dess. På lördag ska jag grilla med Anna vid sjön, vi ska ha summer nighttttttt..~ Haha, men ärligt, det känns som om det är sommar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0