Ben & Jerrys in my ♥

2012-01-24 @ 21:12:11
Chocolate fudge brownie & Caramel Chew Chew .. mmmm ~
Min favoritsmak är Caramel chew chew för den är bäst. Fin förklaring, men den är för god för det.. liksom.
Ursäktar för bilderna är tagna med blixt, något av det jag ogillar mest när de blir sådär fult oharmoniska.. ): Men det är mörkt och jag vill uppdatera med bilder såatt!
Tänkte faktiskt berätta att alla tåg var äckligt försenade idag... Liksom våran nästan tjugo minuter (det vi skulle åka inställdes).. sen tog vi fel buss och hamnade på södersjukhuset, men vi är smarta (eller inte) och fortsatte åka en station tills vi kom fram till skolan. Fem minuter försenade. Vår lärare märkte inget dock, han hade också kommit sent antar jag.
Nu sitter jag insmord i the body shops nya bodybutter, Chocomania, som luktar choklad. Tycker själv att det är en blandning av choklad och kokos.. nästan ännu bättre. Dock var det bara en test, ska köpa tvålen och bodybuttern sen (vadå beroende?).... kehe.

Drömde igår natt att jag åt gammal foundation, som var grå och hade konsistensen av typ mjuk gummi. Smakade skit dessutom. Jag mådde äckligt illa i drömmen och spydde (+ slapp gå till skolan). Och när jag vaknade så mådde jag illa och hade allting kvar i bakhuvudet, men det gick över under dagen. Nu är det tillbaka igen dock. Usch!
Nu ska jag gå och lägga mig för jag.. orkar inte vara uppe längre. Dessutom vill jag inte vara ett monster när jag vaknar upp igen.. som alltid. 
Dröm sött (och då menar jag inte smaken sött av gammal foundation), natti!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0