The AMAZING spiderman

2012-12-08 @ 00:01:00
Hej, hej alla 15 fina läsare jag har. Äntligen är det helg! Veckan har gått otroligt fort, kanske för att jag slapp skolan en dag och såg på björnbröder istället med Anna, Glow och Nåmi för tågen var inställda och sena.
Idag kom mina kusiner hit och vi har inte träffats på jätte länge! Jag åt choklad, pratade, sen drack jag té medan jag såg på The amazing Spiderman. Det är så kul att se med min lillasyster som är exakt lika exalterade som vi andra (Med andra ord är vi tre stycken nio åringar helt amazed över ALLT) och skriker i förtvivlan när någonting spännande händer. För det var ärligt vi tre som satt och skrek på teven medan de andra spelade kort och umgicks.
Så vad ska jag säga mer om filmen? Den var otroligt bra, men jag föredrar de gamla spiderman filmerna med Tobey Maguire. Andrew Garfield är på tok för snygg för att spela Peter Parker, ler sitt snygga leende och har sitt extremt puffiga hår som jag undrar kan vara så fluffigt under masken. *_*
Älskar Emma Stone och hon spelade Gwen var bra. Mary Jane är lite mer hopplös i de andra filmerna medan Gwen iallafall försöker att göra någonting. NÄR HAN KÖPTE ÄGGEN I SLUTET FICK MIG ATT KRAMPA AV SORG OCH GLÄDJE för jag tyckte det var så fint, slog mig ärligt talat på hjärtat och sprattlade vid eftertexterna och hörni, om ni ser en marvel film så stanna till efter eftertexterna. Det är värt det - jag lovar. Blir alltid lika förtjust när något sådant som en epilog med någon cool one-liner dyker upp. 8D Hm så nu är jag både mätt och glad, se filmen gubbar. Se filmen. Ps. Var också på serieteket idag och läste Spiderman så det passade bra att se den idag. Vi fick också trasor på där det stod "Livet suger ibland" vilket är sant, och roligt. Sedan fick vi skolkatalogen gratis! Vi hade glömt att beställa den så det var väl mer än perfekt. Bra dag med andra ord, väldigt bra dag.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0