Min fina födelsedag 2011!

2011-10-15 @ 22:18:10
Jag tänker berätta detaljfullt nu, då jag inte har några bilder. Men de kommer så fort mitt internet vill sammarbeta, okej? :>
Det börjar med att jag somnar TUNGT efter en lång dag i skolan, plus en underbar kväll i idolstudion med Anna (som var vår födelsedagspresent ifrån henne).
Jag vaknar klockan halv åtta, vilar och väntar tills mamma ska vakna. Vilket hon gör, en halvtimme senare. Sen är hela familjen borta i 50 minuter och Nåmi och jag blir riktigt otåliga. Varför tog de sådan tid?
När dem kom iallafall, så fick jag kladdkaka och varmchoklad med marshmellows. Det finns inte så mycket mer att berätta vid den här tiden. Men jag kan säga vad jag fick:
En The Ark t-shirt, och The Arks skiva med deras singlar, Hårsprej, Paul McCartney konsert biljetter (min lilla mamma hade köat klockan 9 på kvällen för att få bra sittplatser ♥) , Beatles bok och Beatles kortlek, Nagelfix av en nagelspecialist som pappa känner och en rosa sockersöt kamera.
Sedan gick dagen snabbt, jag och Nåmi travade ner till Ica och hyrde Grown ups, skrattade länge åt en massa saker. ÄLSKAR seriöst han som gör rösten till åsnan i shrek (vet inte vad han heter :c) han är feta cool!
Jag våldtog alla med min kamera också, tills de blev lite irriterade.. eheheh ;_;
Sen var det släktfest - en massa pers kom och vi åt oss feta! Vid det laget fick jag:
En mössa, Ginga densetsu weed box, cupcakes saker och cupcake bok, 500 kr, regnbågsfärgad t-shirt, en massa armband, en bok, vanta och ett museum besök på ett nyöppnat museum! :D
Min plast gammel morfar ställde sitt huvud TVÅ centimeter framför mitt, och tittade mig i ögonen (två gånger) och frågade mig om jag hade någon fästman.. jag sa alltså näe. Han - säkert? jag - helt .. säker o_o
Och nu spelar de poker och jag ska upp och sova! Natti! Orkar inte titta igenom efter alla fel och jag såg nu att jag knappt har några styckes indelningar - men detta är mer ett minne för mig att läsa senare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0