Skolfoto

2011-09-13 @ 20:44:29
Regnbågshår (ála överredigerat-så-det-blir-mörkare)

Tänkte faktiskt berätta om min trevliga dag!
Skolfotot var ju idag, så jag vaknade redan vid halv sju för att göra mig i ordning. Jag hade INGEN aning om vad jag skulle ha på mig, pga jag är pank för resten av september (jag brukar köpa någon tröja eller liknande annars) så fick jag gott ta vad jag hade hemma i garderoben. Med andra ord ett par jeans, tröjan på bilden och en munkjacka som jag faktiskt fick igår. Nu blev det osammanhängande med texten, men alltså, jag menade att jag brukade bestämma långt innan vad jag ska ha på mig och jag fick tröjan igår (ni ska få se bilder imorgon!) Sen fixade håret och sminkade mig - (alla dessa moment efter bilden togs). Sen drog jag till skolan där mitt smink blev utsmetat och håret våldtaget av blåsten. VACKERT. Jag fick iallafall hålla Glow i handen på skolfotot - vi stod där som två herpa derps och log (eller gjorde jag det..?) våran fotograf var iaf flummig;
Han - *peka på fluffigt rosa benvärmare* BITS DEM? O_O *poke poke*
och sen..
Fotografen: *peka ut namn* LENA STÄLL DIG DÄRUPPE, BERTIL STÄLL DIG BREVID GUNNBRITT >:C och kallade lilla Anna får gubbe, fasten hon ser ut som en söt liten tös!
Sen stack vi till en speciell dag som fanns på vår förra skola. Ingenting hade förändras där, och Della blev glad över att se oss! :'D Har inget mer att berätta nu mer än att jag åt mig fet av kakor som var läskigt goda.
BA BAI.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0