White tiger #2

Love it, sitter och myser i den nu.

WHITE TIGER DESU

Image and video hosting by TinyPic
.... ne jag ska inte bli wapanese igen. Lovar. Men lite kawaii är jag iallafall, hahaha.. dåligt humor, eheh.

Ännu en till halv dålig gif... en liten bildbomb på min kigu kommer i nästa inlägg, okajs. :U
Sitter och myser i den nu, så varm och gosig. Och användbar, speciellt nu då jag är sjuk.
Blev kallad kille igen när jag gick ner till Ica, jag är ju väldigt manlig med min kigurumi så jag förstår varför dem missförstod sig.

Förvirrad

Image and video hosting by TinyPic
Testa göra en gif i photoshop med bättre kvalitét än gifyo och den fula loggan. Blev bra ju, hihi.

Jag är lite /väldigt arg, jag skulle ju hämta ut min kigu men när jag kom till Ica så hade mamma inte skrivit under (hon är och jobbar) så jag gick tillbaka, as arg. Och nu behöver jag vänta tills ikväll medans min kigu ligger där på ica och gråter. Och jag fryser, buhuhu.
Mamma köper iallafall ölkorv och en tidning till mig nu, så jag kommer få det rätt chill iallafall medans jag väntar. ♥

AAAAAAAAW YEAH

Nåmi och jag våldtar världskultursmuseets purikura.

Tänkte bara skriva att jag är sjuk men sjukt glad iallafall! FÖR MIN KIGU HAR KOMMIT. Till Ica iallafall!11
Ska .. stapla ner till ica på mina ostadiga ben och... öh. HÄMTA UT DEN. Eftersom jag är sjuk och det är ljust kan jag ta bilder också, glad fisk! Eller glad vit tiger ;););)
Känner att det här inlägget kommer bli svårt att förstå sig på .. men jag är lite hyper just nu, även fast min kropp inte tillåter mig. BAJ SKA SPRINGA NU, fast ne, jag ska gå nu.

Stay with me

På vår underbara lilla studiedag så var jag och Anna tillsammans och bakade cupcakes. Vi failade lite, för först så fick Anna ägg på sin tröja.. och sen fick jag citron saft över min. Och florsockret var slut så vi cyklade ner till ica (eller rättare sagt Anna cyklade, jag satt därbak). Hon var duuukti, eftersom det var halt. ♥
Men efter alla dessa moment fick vi iallafall goda cupcakes! Nu har vi båda feber, för våra onda cupcakes har smittat oss. Kommer förmodligen åka till skolan imorgon ändå, sålänge det inte blir värre under natten.
Sedan gick jag hem, dödade Nåmi (= band fast hennes ben och armar i mammas rum och stängde in henne i mörkret så hon inte kom ut) för att hon tog mitt läppbalsam. Efter det målade jag bilden däruppe, lol.

DAGENS KÖP

Spotless over night och acnegel ifrån aco (massor av finnar i pannan som ska bort, myes) och apotekets läppbalsam. Min drog, forever. Plus en dagbok ifrån lagerhaus som är rosa med ett stort hjärta på, lol. c:

Ola är ren perfektion

..behövdes det ens sägas förresten? Satt och fangirlpep när han grät för att de sjöng så bra. Så fint osv, saknar ord lite. Mycket. 8) Vill ha hans byxor också förresten, fast de passar väl mest hans pinnar till ben. ):
Imorgon ska jag vakna klockan åtta så nu ska jag hoppa in i pyamasen, tvätta ansiktet och borsta tänderna. Natti, natti.

A Monkey needs to dance, so do you~

Tja vännor! Äntligen är det fredag, det är skönt även fast jag ska till skolan imorgon också. Får vakna klockan åtta, och då kommer jag förmodligen vara utvilad. Eller förstörd. Vi får se! Har faktiskt lite att berätta om idag.
Anna och jag har varit "ensamma" i skolan eftersom Nåmi och Glow var sjuka. Vi åkte till mcdonalds på lunchrasten och åt varsin happy meal. Jag fick mästerkatten i stövlaaaaaar som leksak! Vi lekte runt lite med honom, för han var så söt. Han fick smaka av min cola. Lite. Sedan gick vi till skuuulan igen, fick reda på att franskan var inställd (happi) och vi dog lite av lycka. Vi gick till Ica och köpte alla smaker av hubbabubba och tryckte i oss lite. Sen tävlade vi om vem som kunde blåsa den största bubblan, Anna vann såklart eftersom jag är urusel på det.. :(( Gott var det iallafall!
Nu sitter jag och har funnit en ny kärlek till Johnossi, jag såg ju dem i somras och de var apbra! Snickers har jag också, eller hade då. Mums! Snart ska jag ner och se på The Voice /om några timmar. 2 timmar och 20 minuter.
Ola är fin. Snygg. Perfekt. Rolig. Cool. kan hålla på i evigheter, så det är bäst att jag slutar nu. Heidå!

A week with Marilyn och kaffekaka

Sitter i bilen och lyssnar på mix megapol.. Mamma handlar! Vi har varit och sett på bio, a week with Marilyn. Bra film, men lite seg.. Hon som spelade Marilyn ägde rollen, minst sagt! :3 efter det gick vi och åt på saturnus, en as stor macka med parma och grönsaker och sen en kaffekaka... Muuums! >w< min mage är spänd och ser ut som en boll... Lol XD hejdå, skriver mer imorgon då det äntligen är fredag, yayz! (förlåt för ett skumt inlägg, jag har " snott" mammas iphone...hehe)

The Horrors - Excellent Choice


Ben & Jerrys in my ♥

Chocolate fudge brownie & Caramel Chew Chew .. mmmm ~
Min favoritsmak är Caramel chew chew för den är bäst. Fin förklaring, men den är för god för det.. liksom.
Ursäktar för bilderna är tagna med blixt, något av det jag ogillar mest när de blir sådär fult oharmoniska.. ): Men det är mörkt och jag vill uppdatera med bilder såatt!
Tänkte faktiskt berätta att alla tåg var äckligt försenade idag... Liksom våran nästan tjugo minuter (det vi skulle åka inställdes).. sen tog vi fel buss och hamnade på södersjukhuset, men vi är smarta (eller inte) och fortsatte åka en station tills vi kom fram till skolan. Fem minuter försenade. Vår lärare märkte inget dock, han hade också kommit sent antar jag.
Nu sitter jag insmord i the body shops nya bodybutter, Chocomania, som luktar choklad. Tycker själv att det är en blandning av choklad och kokos.. nästan ännu bättre. Dock var det bara en test, ska köpa tvålen och bodybuttern sen (vadå beroende?).... kehe.

Drömde igår natt att jag åt gammal foundation, som var grå och hade konsistensen av typ mjuk gummi. Smakade skit dessutom. Jag mådde äckligt illa i drömmen och spydde (+ slapp gå till skolan). Och när jag vaknade så mådde jag illa och hade allting kvar i bakhuvudet, men det gick över under dagen. Nu är det tillbaka igen dock. Usch!
Nu ska jag gå och lägga mig för jag.. orkar inte vara uppe längre. Dessutom vill jag inte vara ett monster när jag vaknar upp igen.. som alltid. 
Dröm sött (och då menar jag inte smaken sött av gammal foundation), natti!

(Vaniljsås är så gott..)

Idag har det varit en jätte chill dag, det blev brandlarm under början av matten och sen när vi kom tillbaka så var det bara 15 minuter kvar på lektionen.  Sen så var våran bildlärare borta så vi slutade jätte tidigt. Min familj åkte och firade min gudfar på ett café då, och jag tog en jätte god blåbärspaj och vaniljsås och varmchoklad med vispgrädde. Mommaaah!

Och jag som trodde vintern var död

... igår snöade det ju jätte mycket! och det gör det fortfarande. Sitter och håller tummarna för att det blir snöstorm imorgon så tågen är inställda/jätte försenade.. vadå för lat för att gå till skolan..? :c
Iallafall, jag, Linnsan och Nåmi sprang iväg till Della igår och drog med henne ut för att vara med och rulla i snön, ha snöbollskrig, leka femton leken och burken och sen gå lite. Det var jätte kul att träffa dem, det var så länge sedan!

Mmmmm.. motion city soundtrack

Hittade ett klistermärke till som jag fick ifrån kingsroadmerch beställningen ^^
Resten sitter i mitt skåp (ett till motion city soundtrack klistermärke, en eld där det står music och sen deras logga)
Hihihi, fint.

Visste ni att hästbajs ryker?

Förlåt för alla "egopix" senaste, snart kommer lite bättre bilder, pinkie promise!

Hellu! Idag har jag varit med Anna och hennes häst! (förutom när jag var i skolan då). Måste bara säga att Anna har en extremt fin pownie och hon är otroligt fin och duktig med hästar. Såklart. Jag fick hjälpa till (så gott jag kunde, failade hela tiden, gash, ;_;) jätte mycket! Det var kul, och sen att se henne rida var awesome. Bara det att mina tår blev till isbitar efter ett tag. Men de tinade när jag kom hem.
Tack ANNA (click tha name för att komma till hennes hästblogg där hon skriver om sin häst maximinus) för att du orkade ha mig som stod och failade hela tiden. KUL VAR DET IALLAFALL! ~
Vi satt brevid en gammal klasskompis och hans kompis på bussen som var jätte pratglada och roliga. Vi försökte hålla oss för skratt hela tiden hehehe XD ~
Visste ni att hästbajs ryker förresten? Jag upprepade det flera gånger för jag blev så amazed... /omogenchey_01 :(

Kindben

Blev glad för jag har fått lite tydligare kindben..typ :c Om ni ser på bilden.
Okajs, alltså ser ni också hur mitt hår har växt!? Alla förnekar det (eller så är jag blind) men erkänn att det ser långt ut! Och jag har bara använt min kära olja i en och en halv vecka (tre gånger<3).

Idag så var det en knarkgubbe som "förföljde" oss på bussen och vid buss-stationen Glow och jag fick ryck och sa "vi kunde dött!!111" i tio minuter HAHA. Sen målade vi av en naken staty på bilden..  det var ju vackert... inte.
Mycket läxor, lite tid! Nu ska jag ner och göra franska och engelska. Sen blire matteplugg igen!

Usch vad mycket läxor

Har varit ovanligt seg idag, suttit och dött i ännu en helt ohändelselös dag.. har tusentals läxor plus ett prov så om jag inte uppdaterar så mycket så pluggar jag! ...eller sitter framför datorn och spenderar tid till onödig bajs...
Äh, nu ska jag gå upp ifrån min förstörda datorstol och PLUGGA. Det ska jag faktiskt. Sen ska jag skölja ur ricinoljan och äta mat. Kanske blir en till liten update ikväll om jag orkar! Efter den här veckan ska jag få upp blogg tempot igen, Hejdå!
Min kigurumi är skickad och kommer nästa vecka! *springer runt i cirklar med armarna i luften*
var inte oroliga, min wapanese tid är faktiskt över.

För mycket rymd och korta ben

Snor min mors iphone för instagram är bäst. Systemaren och min lilla kamera elaka mot mig just nu såhär på kvällskroken.

This is my fluffy hat

Måste bara säga att mitt ögonbryn ser sjukt långt ut, det är en skugga vid håret, haha.. :c

Den har långa floppar och har små fina öron. Den är varm också, fluff fluff!
Jag är helt slut efter en händelselös skoldag, har nyss ätit lite keso och det var jätte gott. Mumma, mumma! c:
Måndagar suger, första dagen på veckan och den längsta, meeeeh!

Green tea

Hittade grönt té hemma och tog lite. Hade nästan glömt hur beskt det var (jag tog utan socker, med socker så är det godare) ... Det smakar hö.. keh. Snart ska jag duscha ur ricinoljan, men det kommer förmodligen vara iskallt vatten as always, eftersom någon alltid har duschen före mig. ;_;
Åh, vad tycker ni om min nya bloggdesign förresten? I like it!

May the force be with you, always

Igår såg min familj, jag och några kompisar alla de tre sista starwars filmerna. Jag säger bara detta.
STARWARS ÄGEEEEEEEEEER. Punkt slut!

Actions is the shit

Hittat nya favorit actions som jag laddat ner ifrån deviantart. Gör bilderna mjuka... sort of.. ja... :D

Nåmi fick låna mitt sims i utbyte mot att hon gör en bloggdesign till mig, så den här lilla högen till blogg kommer få ett finare skal nu i helgen! :] Idag ska jag se på starwars med några kompisar till familjen. Åker vid tre och kommer hem sent. Så jag uppdaterar kanske inte så mycket mer idag!

Forever alone

Bild på Bertvig som jag fotade för ett tag sedan, sötnöten ♥

Sitter och deppar med Glow på msn, känner mig forever alone och socialt awkward. Känner och känner. Jag ÄR.

The future freaks me out

Den här låten gör mig sjukt glad, heh. När jag och glow fick våra tröjor så fick vi en lapp med motion city soundtrack och så bestämde jag mig för att lyssna efter hon rekommenderat till mig! c: ~
Angående bilden så är det några random teckningar ifrån tidiga sommaren 2011 till nu!
Lite misslyckat att Cupie kom mitt i allt, skulle vara bättre om man bara såg min utveckling av människor, fast nu blev det inte så!
Klockan åtta är det the voice, yay! *fangirl skrik* Påtal om skrik: JAG_KAN_INTE_SKRIKA. Som en chey alltså. Jätte irriterande. När jag skriker låter det som bröl vill ha ett fint litet skrik och inte manligt... god....

Fredag den trettonde

Idag har jag gjort en massa pinsamma saker, usch.
Först så var det på morgonen krockade med en kille i min klass och FLÖG bakåt med fötterna i luften när jag sprang förbi för att ta över bollen till andra sidan gympasalen. Råkade slå honom med hockey-klubban på kinden när jag föll, förlåååt :c Vi tog det iaf som män så allt var okej!
Sen vid lunchen så skulle jag ta mer mat (mmmmm tacos) och sen så trodde jag glow stod brevid mig så jag sa "HEEEeEEeeeej" med jätte oseriös röst och tittade upp när hon inte svarade. Visade sig att det var en kille som såg skit rädd ut. Sprang iväg och dog. Och på tåget.... spillde Nåmis keso över mig uschuschusch.
Nästa fredag den trettonde ska jag isolera mig och aldrig komma ut. Jag är för klumpig för verkligheten XD..

Men när jag kom hem var jag iaf glad för min vita tiger kigurumi är beställd! Skickas nästa vecka och kommer förmodligen om två veckor. 470 kronor, galet värt!

Ricinolja är kladdigt...

Sitter med ricinolja i håret, det är jätte kladdigt. Jag trodde det var .. pure olja. Ungefär olivolja fast mer vattnigt som skulle lukta skit men det var tydligen en kladdig oparfymerad olja! Så det var lätt att applicera. Jag ska ha i det här varenda gång innan jag duschar (tre timmar innan ungefär) och så ska det tydligen vara resultat redan efter första veckan. Fem cm om månaden som mest då! .. om någon reaktion alls. Jag vet inte. Hoppas det fungerar för min undercut har blivit så lång.. och ful.
Som det står är det egentligen .. 60 ml oral lösning. Hahahah, det var ju lite awkward att fråga om det i kassan.
Hon tittade konstigt på mig och jag sa "äh, det är för håret!!" och hon förstod sig inte på det för att "ingen köper det för vad de ska användas för längre!" ♥ Fint.

Känner inte igen mig själv

Knappt ett år sedan, lol. o.o När jag nyss klippt sidecut och försökte få det att inte se ut som en sidecut.. eh?
Idag var det första dagen i skolan. Och min kropp var besluten om att vakna klockan tio.. Men jag lyckades ändå parvla mig ur sängen vid halv sju..... >__< Kommer däcka vid sju idag hahahah.. </3
Ska uppdatera mer, men jag vill ha bra bilder i varenda inlägg annars blir det lite tråkigt att läsa tycker jag... och det blir ju så himla mörkt när jag kommer hem så det blir inga fina bilder iaf ;_; Men jag ska försöka så gott jag kan. Och göra den här bloggen bättre. Pus.

Fulla på blodapelsin

PARTY AND PARTY AND YEAAAAAH.
Glow och jag är bäst.

The Drug In Me Is You


Kitty brainz bomber

Gick runt på dropdeads hemsida i hopp om att hitta en munkjacka, eftersom jag har typ.. ganska få. Eller inte så få. Men jag behöver flera för de nuvarande är med små djur öron osv. Det är inte särskilt vackert. Hittade iallafall den här fina!! Älskar att den inte har någon luva. För jag hatar luvor, under jackor är det SKIT irriterande! Dessutom är den ju fin i sig, med regnbågshuvudena osv. *_*
Kommer beställa imorgon, förmodligen, om mamma tillåter mig... Den var på rea och jag behöver ok... börjar bli en shoppaholic, usch det känns inte bra alls :( Det har nyss varit jul och jag har köpt en t-shirt och sedan denna. Huhuhuhuhu. ~
Nu ska jag gå och lägga mig, jag är seg och täppt i näsan. Hoppas jag inte blir sjuk till skolstarten, det skulle ju vara extremt misslyckat xD Påtal om det. 2 dagar. TVÅ YNKA DAGAR. Två nätter då jag får sova hur länge jag vill, sen är det över sex månader till sommarlovet, gråt med mig. Pliz.

Rita på bilrutorna

Anna och jag roade oss med detta igår när vi väntade på de andra att komma in i bilen.

Det står MCR och DITTE. Tid också, men då skrev jag bakåfram så det blev tid istället. EPIC.

Ritade en katt, duktig som jag är.. lol.


Pikachu är döden.

Idag var jag, Glow, Nåmi och Anna på palatset, som sagt. Det var väldigt fullt.. och lite tråkigt. Vi satt mest ner och chillade. Ritade en serie med pikachu (som var döden) och Skitty (som var liv). Sen såg vi på någon skum allsång, gick i spökkammaren, spelade något spel... som saknade kula, åt mat och gick runt. Jag hade med mig min kamera, men eftersom det inte var mycket vi gjorde så blev det inte så mycket intressanta bilder. Men här kommer del ett av de, för det inte ska bli en extrem bildbomb som är mil lång! :<
Glow och Nåmi.

.. Nåmi visade stolt upp sitt nya hål i örat. Hon var också glader!

.. och Anna med! Alla var glada >w<





OCH VET NI VAD! Plötsligt kom det en massa snö när vi skulle till sf-bokhandeln.
YAAAAAAAAY... fast det var kallt och blött. Inte så mycket yay.



Kameran ville att det skulle bli mörkt. Dens önskan är min lag. Nejmen, den blev bara mörk för blixten.

Hoppas ni inte dog av den här extrema bildbomben. Nu ska jag titta på Elsas värld, äta och se på the voice.


Nu drar jag till palatset!

Ja, mina favorit actions spökar igen.. Ni får ett litet leende också!
THATS MAH FAJS TODAYS.

Nu ska jag ner och äta frukost, sen åker vi till palatset! Tar med min lilla rosa kamera så jag kan peppra med fina bilder under dagen. Så ni får FÖRMODLIGEN en fet update när jag kommer hem.
Hejdå!

Sen julklapp

Titta vad jag fick av min faaaader. *över dramatisk röst*
En Beatles tändare och som ni ser så funkar den inte. Det är mer som en souvenir!
Jag satt och floppade upp och ner den i fem minuter och ba ooooooooh det låter såå fint *_*..
Det är typ ETT OBESKRIVLIG LJUD. KLICK, KLICK!

Såg på The Voice Sverige nyss. Jag har en vecka framför mig av stirrande på tvn, förundrad över hur Ola CAN LOOOOK SOOO GUUUD. Nejmen, har egentligen ingen annan anledning till att titta på det här programet.
Imorgon ska jag, Glow, Anna och Nåmi till palatset. Kommer bli skiiiiiiiiit kul! Längtar lite smått. *o*

Sommar i januari?


Jag bara undrar, för det ser ut så. (ja det är bara löven som fattas, gräset är grönt, himeln blå och ja)

Beställd

Ignorera att det står hur mycket den kostar, den kostade 200 istället! c:
MUMMA.

Sims 2 är lite för roligt


Idag ska jag följa med mina två systrar när de tar hål i öronen, kanske får ett ryck och gör det också - vem vet :] (förmodligen inte menmen).
Sen kanske vi ska se på bio och så! Kuligt.

GOTT NYTT ÅR!

Ursäktar de extremt dåliga bilderna, min lilla sötnos till kamera vägrade vara snäll mot mig :c
(systemkameran var elak också.)

Hann inte uppdatera igår för vi matade söta fåglar, gjorde mat, hade kompisar här och vi spelade dixit och once upon a time. Skit fina spel, som jag rekommenderar! ~
Sen har jag också roat mig med att göra en familj på sims, som faktiskt blev rätt lyckad.
Snart ska jag skriva årets sammanfattning, haha, ni får leva med det för det är en tradition. Säkert skit tråkigt för er att läsa, men kul för mig att läsa senare för att liksom komma ihåg.. ja.
Gott nytt år! VÄLKOMMEN TVÅTUSENTOLV.

RSS 2.0