Första dagen i skolan

Webbcam bild, oh ja, men det är det enda jag har för tillfället, okejdokej.
Sommarlovet har gått lite för fort den här gången, men det har varit mysigt. Trots det usla vädret.
Skolan började idag klockan nio, att vakna klockan sju var en pest även fast jag vaknat åtta tidigare dagar.
Vi fick bara våra scheman, viktiga papper etc, etc. Det var ju inte direkt jobbigt, kom hem vid elva och då var det ju som en till dag på sommarlovet. Jag såg på Spiderman 2 med Nåmi, andra halvan och jag kan väl säga att det är en av de bästa marvel filmerna jag sett. The Avengers först, då! Mitt internet är slut, usch. För mycket youtube videos antar jag? Det suger. Schemat var bra, förresten, vi slutar 14.30 en dag! Minuset är att jag behöver vakna klockan sex nästan varenda morgon, bortsett ifrån någon dag då jag kan vakna halv åtta. Yaaay. Inte så intressant att rabbla upp allt, men måste bara säga att måndagarna är något av de som är bäst. Vi börjar sent, har No, hemkunskap och bild. HERREGUD. Har inte haft en sådan chill dag sedan.. jag vet inte när. Imorgon börjar de små tema dagarna, man ska rita en kub som visar alla våra olika sidor med olika personer, platser eller liknande. Kommer väl minst sagt bli svårt.
Skol inlägg, för oh ja, det behövdes! Ska duscha nu, ciao.

Tänd ett ljus och låt det briiinna



Låt aldrig hooooppet försvinnaaaaaaa. Jag råkade nästan bränna upp mitt skrivbord med mina små onda ljus, det blev bruna fläckar på mitt skrivbord. Så jag flyttade på dem, såklart, och nu luktar det inte bränt längre, utan ljuuuuvlig doft av allt möjligt! Njuter av sista kvällen som jag kan vara uppe hur länge jag vill, ska se Spiderman snart med Nåmi och sedan sova sålänge jag klarar av, för att suga musten ur sommarlovet. Usch, det lät ju lagom äckligt. Peppar inte för skolan, men vem gör det egentligen som ska börja åttan? Kanske många? Inte vet jag! Nu ska jag rita innan filmen börjar, ciao amigos.

Staden med Anna

 
Älskar min nya jumper, kommer krypa ner i den här hela hösten och vintern och mysa.
Tröjan är ifrån Beyond Retro och jag köpte den för 159 kronor, billigt för en sådan fin tröja i fint skick.
Anna och jag var som sagt i stan idag, och vi tittade runt i affärer, drack blåbärs smoothie och luktade på varenda doftljus på hela lagerhaus. Kom hem med 5 stycken i passande glas. Jordgubb, Vanilj och Citrongräs. Kommer lukta underbart här ikväll. *_* 
 

Spiderman

 
 
Ja, jag är så efter, men jag såg första spiderman filmen igår. För första gången.
Behöver jag säga mer än att jag älskade den? FÖR ÅH. Åhåhåhå
Nåmi och jag köpte boxen för någon vecka sedan, med alla tre filmerna och massor av extra material, så no regrets. Kommer sitta inne och stirra på detta när jag kommer hem ifrån skolan.
Jag drar till staden med Anna snart, förresten. Ska försöka köpa saker till min garderob men jag blir mer och mer petig med vad jag köper. Det är positivt, antar jag!

Gårdagens lunch

Jag är verkligen inte expert på rubriker, ehm. Det här var iallafall gårdagens lunch. Jag älskar stekt potatis, skulle säkert kunna leva på det för det är enkelt att göra, för mig som är lat. Desutom så är det jätte gott!

Act like a badger, think like a cat

"Act like a lady, think like a man."
Ännu ett trendigt citat som jag inte förstår. Think like a man, oh ja. För män är ju så mycket smartare än kvinnor, som tar sig över hjärtat varenda gång de ser den där speciella blusen för femtio tusen. Over and out.
 

Pannkakor

Jag och Nåmi var hos Elise idag och åt pannkakor (Jag smakade med jordnötssmör, mums.) spelade piano, lärde oss mer om våran kamera m.m.  Det var mysi mysigt! Vi hade tänkt att gå ut och fota, men det började regna i äckliga mängder så vi stannade inne och fixade istället. :D

Klippt och klart

Mitt hår som ser exakt likadant som förut förutom färgen. Men det är inte så utanför bilden, aaargh.
6 dagar till skolan börjar och jag skulle gärna stoppa tiden om det gick
Jag ska slö fixa lite med min bloggdesign nu, ciao!

Tummen upp för gratis prover

Igår klippte jag och Anna oss, och det blev bra. n_n Fast jag hade inga förväntningar alls, vi dog nästan av oro innan vi skulle gå in. Bara jag som tycker det är OTROLIGT skönt att bli tvättad i håret av en frisör föresten? Jag gör det ganska brutalt själv, gnuggar in allting så det blir en stor shampoo boll på huvudet men de .. masserar in det i hårbotten och så. Mmmm. <3
Stjärna i kanten till Nikita Hair, för er som vill veta. Vi fick massor av nya gratis prover efteråt:
 
De rosa och vita i paket på bilden är värme gele och cream, som man blandar innan man fönar håret. Och bevarar hårfärgen? TACK. Det här behövs!
 
De i orange är inpackning för de med tjockt kaluffs. (KALUFFS JA.) Hon som klippte mig sa flera gånger att jag hade väldigt mycket hår. Hon klippte och klippte och det blev nästan ingen skillnad ett tag haha!
 
Vita flaskan är mousse, också för färgat hår. Vegansk, tydligen. Den luktar .. dr pepper. /Ger Anna en läskig blick. 
 
Och den sista rosa flaskan är värme spray. Jag har det redan, men det här verkar aningen bättre. Hm.
 
Jag fick inte med Pokémon korten, de köpte jag för tio kronor i en automat. Kunde inte låta bli.
Så det var väl det! Tummen upp för gratis prover.
 

Spansk kortfilm

ÅHHH, ni måste se den här. Ni kan få undertext om ni klickar på knappen brevid pratbubblan. Så fin, SÅ FIN.
 

Ordentligt ska det vara

Polo tröja som jag fick igår, 160 kronor från myrorna. :]
 
Den här kommer jag ha på mig varenda dag den här hösten, haha. Super mysig och allt. 
Klippningen är om några timmar och jag blir mer och mer nervös. Vill inte få jätte kort hår igen, när jag sparat ut så länge - men vi får se hur det blir. Kanske blir jätte fint och jag blir nöjd!
Visar bild ikväll, och så håller jag tummarna till dess! Okej, okej, måste lugna ner mig det är bara hår.
 

Ska klippa mig imorgon.

Det kommer gå neråt, ett finare sätt att säga att allt kommer gå HELVETET ÅT. 
Har haft ganska .. jobbiga .. frisör upplevelser på senaste tiden, men jag hoppas verkligen att det blir bra nu.
Sen så gjorde Anna, jag, Glow och Nåmi ett test om vilket elevhem vi skulle tillhöra på Hogwarts, och vi tillhör alla olika. Men gissa vilket jag tillhör? Jo hufflepuff. Hurray!
image
Till något mer positivt, nu till slutet av inlägget. Har jag sagt att jag såg på The dark knight rises i England?
Jag kan väl säga att den var mer än episk, även fast de mumlade så jag knappt hörde någonting, hehe.
Ska se alla filmer nu, så snart som jag kan få tag i dem, och sen se den igen. Ye.
 

Lite färg

SPLASH AV COLOURS LIKSOM. Ursäktar seg gif, lär mig fortfarande okejdokej.
Anna och jag var först i stinsen och åt och köpte färg. Sedan åkte vi hem till mig och färgade varandras hår.. nästan utan problem. Hela badrummet är fullt av färg nu..... Vi spelade kalaha sen, och jag vann alla gånger över Anna, fast jag ska vara snäll. Hon köpte faktiskt fanta, mentos och pigall till oss. <3 Jag vann fortfarande höhö.
 
 

Coffee, John?

Ritade den här i akvarell igår, japp. Tror jag snart kommer tappa hur jag ritar seriöst, hm. 
Eftersom jag ändå är inne på ämnet så ska jag börja göra en serie om en grävling (oh, mitt totem förresten.) som är bitter och arg för att han inte är mänsklig. SIMPELT men iallafall. Så det kommer vara 4 rutor per serie och ja. Vi får se, det kommer säkert aldrig bli av om jag känner mig själv rätt!
Internetet funkar nu, gjorde slut på det nyss. Igår sålde jag massor av saker på en loppis vilket gick oväntat bra, blev nästan av med allt och nu har jag nästan inga munkjackor och små sunkiga t-shirts kvar och 250 kronor. :]
Anna ska färga mitt hår idag, och jag ska färga hennes. Ni får se vilken färg senare.. damdam
 
 

Höst, tack

 
Två bilder ifrån England då det faktiskt kändes som soooommar.~ 
Min lilla rosa resekamera fotade jag bilderna med!
 
Tänkte skriva om hur dåligt väder det har varit i sommar, men sen skulle det bli så ironiskt när jag lägger upp bilderna däröver. Men de är faktiskt ifrån England så att.. ja. Men det svenska sommar vädret minns jag var mycket varmare än såhär, det har max varit 10 hela soldagar där jag bor. Mycket trevligt.
Jag vill hellre ha höst än att titta ut och vara besviken över att det är sommar med höstväder. Té, halsdukar och film längtar jag efter, japp.
 
 
 

Dan är live på YouNow

image
Gissa vad jag kommer göra till sent i natt.

Stockholms kattigaste

 

Hemresan från England var väl fin....

....med mycket turbulens och illamående. Kanske för att jag försökte spela ds och läsa DWM, kanske inte.
Nåmi och jag roade oss med att ta upp och ner tidningen från ett fack så Matt såg ut som en pedofil. Har massor av videos när vi skrattar som små bebisar samtidigt som vi drar upp och ner med framsidan. Gosh. 
Så intressanta är vi att flyga med. :]

Pizza, fika och strand



Jag och Anna träffades nyss och åkte ner till centrum och åt pizza. <3 mums.
Sen så handlade vi godis och gick ner till en liten strand, där vi åt mini oreos, drack päron mer och åt choklad&kola. Vi badade också, såklart, och det var sjukt kallt. Jag doppade mig ändå GANSKA fort, och sen blev vi delfiner. Seriöst. När vi kom upp såg vi ankbebisar, och sen började det regna men vi satt kvar ändå för det var bara lite droppar. Nu så är det dock dåligt väder, höstigt och kallt. Mysig dag har det varit, och plötsligt är klockan fem, herregud vad tiden går fort!
 
 
 
 
 

WALK LIKE A MAAAN, MY SON

 
Älskar den här låten, oh ja. Nåmi och jag brukar sjunga den, väldigt ofta faktiskt!  
Idag badade Glow och jag på badhuset, vilket var väldigt roligt. :D Jag höll på att drunkna nästan, pga en bebis flytgrej. Sprattlade runt som en död fisk och skrek... uh.
Kom hem och skulle göra pasta, då jag spillde ut ALLT jag kokat i hela diskhon så jag gjorde nytt. ;_;
 

Delete, Delete, Delete

Jag är hemma nu ifrån landet! Det har varit jätte mysigt och jag har badat som en liten säl. Nu ska jag vara hemma, tills jag vet inte när. Höstlovet? Jullovet? SOMMARLOVET?
Har inget emot det dock, jag gillar att vara här. :]
 

På landet

Jag är på landet nu, och jag badade för första gången denna sommar igår. Kunde inte röra mina armar knappt, sååå äckligt kallt, men värt det. Jag sitter på stranden nu med E & Nåmi, de läser och jag är inne på tumblr. Och nu fick jag en mini chock för klockan är redan 6. Ska läsa Harry Potter nu, kommer hem tidigt på söndag! Adios.


RSS 2.0